Başkan Erkoç Hizmetleri Gezdirdi
Reklam

Başkan Erkoç Hizmetleri Gezdirdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini gezdirdi.

20 Kasım 2018 - 05:14

Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekilere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 180 dönüm alan üzerine yapılan 15 Temmuz Millet Bahçesi’ni gezdirerek bilgiler veren Başkan Erkoç, burasının Türkiye’de ilk millet bahçesi olduğunu ve örnek olarak gösterildiğini söyledi.

Başkan Erkoç ve beraberindekiler daha sonra Kahramanmaraş Dondurma Müzesi’ne geçtiler. Başkan Erkoç burada dondurmanın çıkış serüveninden satışına kadar geçen işlemlerin anlatıldığı Dondurma Müzesi hakkında Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekilere bilgiler verdi.

Dondurma Müzesi ziyareti sonrasında Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekiler Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ziyaretinde Başkan Erkoç, Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekilere müze hakkında bilgiler aktardı.

Kurtuluş Savaşı öncesinde Maraş’ın İngilizler tarafından işgal edilişinden, kurtuluşuna kadar geçen süre içerisinde yaşanan olaylar zincirinin anlatıldığı Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi hakkında bilgiler veren Başkan Erkoç, müzede aynı zamanda 15 Temmuz Destanı’nın da anlatıldığını ifade etti.

Gezi ve ziyaretlerden memnun olan Ak Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindekiler Başkan Erkoç’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x