Başkan Erkoç, Rektör Can’ı ziyaret etti

Başkan Erkoç, Rektör Can’ı ziyaret etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencileri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla KSÜ Rektörlüğü ve KSÜ Üniversiteli Akil Öğrenciler Topluluğu tarafından organize edilen iftar yemeği programında bir araya geldi.

31 Mayıs 2018 - 05:13

KSÜ Eğitim Fakültesi otopark alanında gerçekleştirilen iftar yemeği programına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu Başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can,  akademisyenler ve yaklaşık 4 bin öğrenci katıldı.

İftar yemeği öncesinde öğrencilere seslenen TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, “Tam demokrat, şiddetin olmadığı, kavganın olmadığı, dünyada lider bir ülkenin peşinde olacağız. Birbirimizi seveceğiz, kardeş olacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Bizi birbirimize vurduramayacaklar. Büyük Türkiye’yi birlikte kuracağız. Bu ülkeyi sizler kuracaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.” diye konuştu.

“Sevgili gençler sizler bizim geleceğimizsiniz, ülkemizin geleceğisiniz.” ifadeleriyle konuşmasına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise “Öğrencilik yıllarınızı çok iyi değerlendirin. Daha donanımlı olmak gerek. Kendinizi her alanda en iyi şekilde hayata hazırlamanız lazım. Bizim zengin petrol kaynaklarımız yok, bizim zengin altın madenlerimiz yok, doğalgaz kaynaklarımız yok. Sadece sizler varsınız. Sosyal sermayemiz, beşeri kaynaklarımız var. Onun için sizler sadece kendiniz için değil, sadece aileniz ve şehriniz için değil, tüm Türkiye için, tüm gönül coğrafyamız için çok büyük önem taşımaktasınız.” şeklinde konuştu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can da “Siz değerli öğrencilerimizle Ramazan boyunca farklı platformlarda bir araya gelerek Ramazan’ın feyz ve bereketini inşallah birlikte yaşayacağız.” dedi.

“Bizleri bir araya getiren Allah’a hamdolsun. Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.” diyen Rektör Can, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini söyledi.

KSÜ Rektörlüğü olarak öğrenci odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerinin altını çizen Rektör Can, “Üniversitemizi, hocalarımızla beraber sizlerin de görüşlerini alarak yöneteceğiz. Bizler, sizlerin temsilcileriyiz. Dolayısıyla siz ne istiyorsanız üniversitemizde şehrimizde onlar olacak. Önümüzdeki dönemde üniversitemizde çok güzel şeyler olacak.” dedi.

Rektör Can, iftar programının düzenlenmesine katkı sağlayan başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkürlerini ifade etti.

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından katılımcılar oruçlarını açarken iftar programı, Visal İlahi ve Ezgi Gurubu’nun tasavvuf musikisi konseriyle son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı