Başkan Erkoç’tan KMS’ye otobüs

Başkan Erkoç’tan KMS’ye otobüs

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Belediyeye ait olan otobüsü Kahramanmaraşspor'a tahsis etti.

19 Temmuz 2017 - 07:36

2017-2018 Futbol sezonuna şampiyonluk hedefi ile yola çıkan 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, şampiyonluk adına boy gösterecek.

Bilindiği gibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ı misafir etmişti. Yeni sezon öncesi üçüncü defa bir araya gelen başkanlar yeni sezon değerlendirmesi yaptılar ve birlikte yol haritası hazırlanıyor. Kahramanmaraşspor'un yeni sezon hedefleri, kulübün ihtiyaçları ve gelecek ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Aralarındaki konuşmalarda ‘Kahramanmaraşspor'umuzun en büyük destekçisi olacağız. Şehrimiz için bir oluşum meydana getirmeye çalışıyoruz. Fatih başkan özverili ve çok çalışkan güzel şeyler olacak’ diyerek takıma destek olacağını beyan etmişti. Kahramanmaraş'ta güzel gelişmeler yaşanmaya başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ait olan otobüsü Kahramanmaraşspor'a tahsis etti. Daha önce 1920 Maraşspor'a çalışan takım otobüsünü Kahramanmaraşspor da kullanacak. Deplasman ve takımın ihtiyaç duyduğu zamanlarda Belediyeye ait olan otobüs Kahramanmaraşspor'a hizmet edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası
Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını İyileştiriyor
Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını...