Başkan Görgel: “Rutin İşlerimizi Aksatmadan Sürdüreceğiz”

Başkan Görgel: “Rutin İşlerimizi Aksatmadan Sürdüreceğiz”

Onikişubat’ta Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt yenileme uygulamalarını yerinde inceleyen Başkan Fırat Görgel, “Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlarda yaşayabilmeleri için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

02 Mayıs 2024 - 00:48

Şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden birisi de Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’nde bulunan Barbaros Caddesi ve bağlantı yolları oldu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla, deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan toplam 2 kilometrelik arterin asfaltı baştan uca yenileniyor. Alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek son duruma ilişkin bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bölgede esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek asfalt yenileme uygulamalarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Tüm Ekiplerimizle Şehrimizin Her Yerindeyiz

Yerleşim yerlerinin ulaşım standardının iyileştirilmesi noktasında şehir merkezi ve ilçelerde yol bakım, onarım ve yenilemelerinin durmaksızın devam ettiğini belirten Başkan Fırat Görgel, “Şehrimizin her yerinde alt ve üstyapı uygulamalarımız büyük bir hızla sürüyor. Şehrimizin ulaşım standardını iyileştirmek için yol yenileme çalışmalarımız da durmaksızın devam ediyor. Bugün de Haydarbey Mahallemizde Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Burada deforme olan toplam 2 kilometrelik yolumuzu yeniliyoruz. 8 Milyon TL’lik bir yatırım. Vatandaşlarımızın daha konforu bir yaşam sürmeleri anlamında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ımızın her bir noktasında ekiplerimizle birlikte sahada olmayı sürdüreceğiz” cümlelerini kaydetti. Haydarbey Mahalle Muhtarı Ökkeş Özen ise çalışmaların mahalle için önemine değinerek Başkan Fırat Görgel’e teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x