Başkan Güngör Andırın Belediyesi’ni ziyaret etti
Reklam

Başkan Güngör Andırın Belediyesi’ni ziyaret etti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, inceleme, değerlendirme ve istişarede bulunmak üzere gittiği Andırın’da ilgiyle karşılandı.

06 Haziran 2020 - 04:37

Aradan geçen 15 ay içerisinde neler yapıldığını, plan ve projelerin hangi aşamada olduğunu incelemek, değerlendirmek ve istişare etmek üzere Andırın’a giden Büyükşehir Belediye Başkanı öncelikle Andırın Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Güngör’ü sıcak bir ilgiyle karşılayan Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan; “Yerinde inceleme yapmak, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve ilçe yönetimiyle birebir görüşmek üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün Andırın’a gelmesi çok yerinde ve değerlidir. İlçemizde yürütülmekte olan birçok proje ve çalışma var. Başarılı olduğumuz alanlar var. Eksiklerimiz de var. Bunların farkındayız. İnşallah Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm bu eksikler giderilecek. Bu değerli ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımız Hayrettin Güngör’e şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.” dedi.

“İKİ BELEDİYE İŞBİRLİĞİ İLE İLÇEMİZE DEĞER KATACAK”

Andırın ilçesinin turizm alanında güçlü bir potansiyele sahip olduğunu belirten Başkan Güngör; “Seçim sonrasında ihtiyaçları belirlemiş ve ona göre bir eylem planı oluşturmuştuk. On beş ay içinde birçok projeyi hayata geçirmek nasip oldu. İki belediye işbirliği ile ilçemize değer katacak. Örnek bir işbirliği içinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz Salı günü Ekinözü’ndeydik. Çok verimli geçen bir ziyaret oldu bu. Önemli değerlendirmelerde bulunduk. Muhtarlarımız ve ilçe yöneticilerimizle istişare yaptık. Geçtiğimiz süre içinde neler yapıldı, hangi ihtiyaçlara cevap verildi, önümüzdeki dönemde neler yapmamız gerekir, bunları konuştuk. Yeni notlar aldık. Bugün de Andırın’dayız. Andırın’ımız havasıyla, suyuyla, yaylasıyla, mükemmel doğasıyla çok önemli bir ilçemiz. Yayla turizmi için neler yapılmaktadır,yapılması gereken başka neler vardır, Andırın’ımızın bu potansiyelini daha iyi nasıl değerlendirebiliriz, bunları da inşallah İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda görüşeceğiz.” dedi.

“ÜMİTSİZLİĞE DÜŞMEYECEĞİZ”

Pandemi sürecine dair de bilgi veren Başkan Güngör; “Dünyayı derinden etkileyen bir süreçten geçiyoruz. Covid-19 salgınına karşı üç aydır mücadele içindeyiz. Bu, birçok çalışmamızın yavaşlamasına ve duraklamasına, planlarımızı yeniden revize etmemize neden oldu. Yine de azmimizi kaybetmemeliyiz. Ümitsiz olmamamız gerekiyor. İnşallah kısa süre içinde Rabbim bu süreçten bizi en az hasarla kurtarır. Bu da bir imtihandır. Bize düşen, imtihandan yüz akıyla çıkmaktır. Kahramanmaraş olarak, inşallah bu süreçten yüz akıyla çıkacağız. Çalışmalarımızı hızlandıracak, kayıp gibi görünen zamanı bu şekilde telafi edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi