Başkan Güngör: "Asfalt sezonunu açtık"
Reklam

Başkan Güngör: "Asfalt sezonunu açtık"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, asfalt sezonunu açtıklarını, daha önceden hazırlanan asfaltlama planlamasının pandemi sürecinde imkanlar dahilinde devam ettiğini söyledi.

17 Mayıs 2020 - 13:53 - Güncelleme: 17 Mayıs 2020 - 13:56

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, asfaltlama çalışmaları için planları önceden hazırladıklarını ancak içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı imkanlar dahilinde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şeyh Adil Mahallesi Rafet Efendi Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güngör, sıcak havaya rağmen çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

YOLLARIMIZDA SORUN BIRAKMAYACAĞIZ

Asfaltlama planlarını daha önceden hazırladıklarına dikkat çeken Başkan Güngör: “Arkadaşlarımız ilimiz genelinde yapılacak asfalt çalışmaları için plan ve programları hazırlamışlardı. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı bu plan ve programlarımızda biraz aksamalar oldu. İmkanlarımız dahilinde hazırlanan plana sadık kalarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sıcak havalarda canla başla çalışan asfalt ekibi başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize pandemi süreci kapsamında imkanlarımız dahilinde devam edeceğiz. Bu sezon içerisinde şehir merkezi başta olmak üzere anayol ve grup yollarımızda herhangi bir sorun bırakmayacağız” diye konuştu.

ŞEHİTLİĞE ULAŞIM SAĞLIYOR

Şeyh adil Mahallesi Muhtarı Şahin Çayır ise yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirterek: “Şeyh Adil Mezarlığımızda bulunan şehitliğimize ulaşımı sağlayan bu caddemizde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e, ramazan ayında olmamız ve bu sıcak havaya rağmen canla başla çalışan fen işleri personellerimize çok teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun” dedi.

asfalt şeyhadil (1)

asfalt şeyhadil (2)

asfalt şeyhadil (3)

asfalt şeyhadil (4)

asfalt şeyhadil (5)

asfalt şeyhadil (6)

asfalt şeyhadil (7)

asfalt şeyhadil (8)

asfalt şeyhadil (9)

asfalt şeyhadil (10)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x