Başkan Güngör’den Çağlayancerit Belediyesine ziyaret
Reklam

Başkan Güngör'den Çağlayancerit Belediyesine ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İstişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında Çağlayancerit Belediyesini ziyaret etti.

14 Haziran 2020 - 03:18 - Güncelleme: 14 Haziran 2020 - 03:19

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İstişare ve Değerlendirme Toplantılarının beşincisini gerçekleştirmek üzere gittiği Çağlayancerit’te belediyeyi ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibini ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Başkanımızla bugün ilçemizde sorunların yerinde tespiti için çalışmalar yapacağız. Kahramanmaraş’ın saklı cenneti Çağlayancerit cevizimizi Avrupa Birliğine taşıdığı için de Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çağlayancerit’in tanıtımı ve gelişiminde belediye ile işbirliği içerisinde çalışacaklarına dikkat çeken Başkan Güngör: “Şehrimizin yayla kentlerinden birisi de Çağlayancerit İlçemizdir. Bu ilçemizin de gelişimi için Çağlayancerit Belediyemizle işbirliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çağlayancerit İlçemiz tarım ve hayvancılık alanında da belirli bir yerde . Bunu daha da geliştirmek için çalışmalarımızı o yönde yoğunlaştıracağız” diye konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından Başkan Güngör, her iki belediyenin bürokratları ve teknik heyetiyle toplantıya geçti.

beeldiye (1)

beeldiye (2)

beeldiye (3)

beeldiye (4)

beeldiye (5)

beeldiye (6)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x