Başkan Güngör’den Şehir Meydanı Projeleri
Reklam

Başkan Güngör’den Şehir Meydanı Projeleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediye Meclis üyelerine şehrimize kazandırılacak meydan projelerini anlattı.

03 Eylül 2020 - 04:04

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrimize kazandırılacak meydanlara ilişkin hazırlanan Şehir Meydanı Projesi ve Kültürpark Dönüşüm Projelerini Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe meclisleriyle istişare etti.

Başkan Güngör ilk olarak Onikişubat Belediye Meclisi’nde Kültürpark Dönüşüm Projesini anlatarak proje ile ilgili meclis üyelerinden görüşlerini belirtmesini istedi.

Daha sonra Dulkadiroğlu Meclis Toplantısına geçen Başkan Güngör, burada da Özel İdare Binası ve çevresinde yapılacak Şehir Meydanı projesine ilişkin bilgiler aktardı.

Başkan Güngör, meclis üyelerinden projelere ilişkin görüşlerini belirtmelerini isteyerek, Tarihi Kapalı Çarşı’da cephe iyileştirme çalışmalarına başladıklarını söyledi. Başkan Güngör yaptığı açıklamada: “Şehrimizin geleceği, vatandaşlarımızın refahı için tüm ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Ortaya koymayı planladığımız projelerimizi siz değerli meclis üyelerimizle şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızla istişare ediyoruz. Bu kapsamda ortaya çıkan projelerimiz var. İnşallah bu projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi