Başkan Güngör, Elbistan’da Gönüllere Dokundu
Reklam

Başkan Güngör, Elbistan'da Gönüllere Dokundu

Elbistan ilçesindeki programı kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hamdolsun, Elbistan’ımızda büyük bir teveccüh ve hüsnü kabulle karşılanıyoruz. Her biri mümtaz ve mütevazı hemşehrilerimize hizmet etmekten, onlarla birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

04 Eylül 2022 - 03:22 - Güncelleme: 04 Eylül 2022 - 03:29

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan’da gerçekleştirdiği ziyaret programı çerçevesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, AK Parti ve MHP teşkilatlarının yer aldığı programda kırsal mahallelerden Büyükyapalak da ziyaret edildi. Mahallede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güngör, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Mahalledeki kahvehanede çay eşliğinde devam eden sohbette vatandaşlara çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Başkan Güngör ve beraberindeki heyetin sonraki adresi ise Söğütlü Mahallesi oldu. Bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen halı sahada çalışmaları inceleyen heyet, Söğütlü Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı’nın sosyal tesislerinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ardından heyet, Elbistan merkezde bulunan Açık Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Hayrettin Güngör, programı kapsamında Elbistan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni de ziyaret ederek üyelerle sohbet etti. Elbistan programı, ilçenin muhtelif mahallelerinde gerçekleştirilen ev ziyaretleriyle noktalandı.

Hizmet Etmekten Onur Duyuyorum

Elbistan ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, istişarelerde bulunmaya ve taleplerini dinlemeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda, Elbistan ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdik. Meclis üyelerimizle ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Elbistan’da hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızı yerinde inceledik. Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik ve muhabbet ettik. Hamdolsun, Elbistan’ımızda büyük bir teveccüh ve hüsnü kabulle karşılanıyoruz. Her biri birbirinden mümtaz ve mütevazı hemşehrilerimize hizmet etmekten, onlarla birlikte olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Onların taleplerini dinlemek, bir ihtiyaçlarına cevap vermek ve tebessümlerine şahit olmak bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Güler yüzlerini ve samimi muhabbetlerini bizlerden eksik etmeyen her bir hemşehrimize canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da şehrimizin farklı noktalarında sık sık hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x