Başkan Güngör; “Gençlerimizle Geleceğe Ümitle Bakıyoruz”

Başkan Güngör; “Gençlerimizle Geleceğe Ümitle Bakıyoruz”

Onikişubat ilçesinde okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Okullarımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Yavrularımızın gözlerindeki o pırıltıyı gördükçe daha da mutlu oluyoruz ve geleceğe yönelik ümitlerimiz daha da artıyor. Rabbim muvaffakiyetlerini daim eylesin” dedi.

17 Eylül 2022 - 03:35

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte Onikişubat ilçesinde TOBB Fen Lisesi, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu ziyaret etti. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara’nın da yer aldığı ziyarette heyet, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerle muhabbet eden Başkan Hayrettin Güngör, başarı dileklerini iletti.

Şehrimizin ve Ülkemizin Geleceği

Okul ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal, milletvekilimiz Ahmet Özdemir, İl Başkanımız Fırat Görgel, İl Milli Eğitim Müdürümüz, Onikişubat Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızla birlikte okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği yavrularımızla muhabbet ettik. Eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledik. Yavrularımızın gözlerindeki o pırıltıyı gördükçe daha da mutlu oluyoruz ve geleceğe yönelik ümitlerimiz daha da artıyor. Rabbim muvaffakiyetlerini daim eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x