Başkan Güngör: Milletimizin Başı Sağ Olsun

Başkan Güngör: Milletimizin Başı Sağ Olsun

Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde şehit düşen Piyade Söz. Er Hasan Taş’ın Elbistan’da düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

15 Temmuz 2023 - 01:29

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş’ın Elbistan’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Hocazade Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde Vali Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri, 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş da yer aldı. Kılınan cenaze namazının ardından şehit Hasan Taş, Hocazade Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Milletimizin Başı Sağ Olsun

Cenaze töreninde şehit ailesinin yanında olan ve acılarını paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde şehit düşen Hasan Taş kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x