Başkan Güngör, “Tekstildeki Potansiyelimizi Daha da Artırmayı...

Başkan Güngör, “Tekstildeki Potansiyelimizi Daha da Artırmayı Hedefliyoruz”

Vali Mükerrem Ünlüer başkanlığında gerçekleştirilen Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na katılan Başkan Güngör, “Şehrimize kazandıracağımız yeni ticaret alanlarıyla tekstildeki potansiyelimizi daha da artırarak şehrimizin katma değerini yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

03 Kasım 2023 - 03:40

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer başkanlığında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na katıldı. Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ve müteşebbis heyeti üyelerinin de yer aldığı toplantıda; şehirde tekstil alanında yürütülen ve planlanan faaliyetler, işletmelerin durumu, tekstil ihracatı ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Yatırımlarımızla Şehrimizin Katma Değerini Yükseltiyoruz

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Sayın Valimiz başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odamızda Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantımızı gerçekleştirdik. Tekstil alanında ülkemizin en önde gelen şehirlerinden Kahramanmaraş’ımızda bu alanda faaliyetlerini sürdüren işletmelerimizin son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Paydaşlarımızla birlikte şehrimize kazandıracağımız yeni organize sanayi bölgeleri ve ticaret alanlarıyla tekstildeki potansiyelimizi daha da artırarak şehrimizin katma değerini yükseltmeyi hedefliyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı