Başkan Güngör; “Yeşilgöz, Ziyaretçilerinin Büyük...

Başkan Güngör; “Yeşilgöz, Ziyaretçilerinin Büyük Beğenisini Kazanıyor”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile Yeşilgöz’ü ziyaret eden Başkan Güngör, “Hemşehrilerimiz Yeşilgöz’ün yenilenen yüzünü çok beğendiklerini ifade ettiler. Buranın turizm potansiyelini ve katma değerini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sloganımız şu: Dünyanın gözü Kahramanmaraş’ta, o da Yeşilgöz’de” dedi.

18 Eylül 2023 - 17:41

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehrin en gözde turizm alanlarından Yeşilgöz’ü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin’in de yer aldığı ziyarette bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen heyet, doğa harikası mekânda vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek Yeşilgöz’e ilişkin görüşlerini alan Başkan Güngör, Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Prof. Dr. Mehmet Şahin’e bölgede gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

Dünyanın Gözü Kahramanmaraş’ta

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci ve milletvekilimiz Mehmet Şahin ile şehrimizin ve bölgenin en güzel doğal miraslarından Yeşilgöz’ü ziyaret ettik. Alanda yürütülen ikinci etap çalışmalarımızı yerinde inceledik. Hafta sonunu fırsat bilip Yeşilgöz’ü ziyarete gelen hemşehrilerimizle sohbet ettik, görüşlerini aldık. Hemşehrilerimiz Yeşilgöz’ün yenilenen yüzünü çok beğendiklerini ifade ettiler. Buranın turizm potansiyelini ve katma değerini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sloganımız şu: Dünyanın gözü Kahramanmaraş’ta, o da Yeşilgöz’de” cümlelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x