Başkan Gürbüz AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümünü...

Başkan Gürbüz AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz AK Parti’nin kuruluşunun 22. yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

18 Ağustos 2023 - 03:17

Başkan Gürbüz mesajında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulduğundan beri aziz milletimizin emrinde, aynı aşk ve inançla huzurun ve güvenin adresi olmayı sürdürmektedir. Partimiz, 21 yıllık süre zarfında katıldığı her seçimden başarıyla çıkmış ve Türk siyasetine yön vererek kendi çıtasını sürekli yukarı taşımıştır. Bugün 11.5 milyon üyeye sahip olan AK Parti, sürekli yenilenen bir siyasi hareket olarak ön plana çıkmıştır.”

Gürbüz ayrıca, Türk siyasi tarihine altın harflerle yazılan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin sadece Türkiye'nin değil, tüm mazlumların, mağdurların ve gönül coğrafyasının umudu olduğunu vurguladı.

Mesajında "Büyük ve Güçlü Türkiye" idealine olan bağlılıklarını sürdüreceklerini belirten Başkan Gürbüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve tüm parti yol arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda, destekleriyle güç buldukları aziz millete de minnettarlıklarını sundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x