Başkan Hanifi Toptaş, ilk nikahı kıydı

Başkan Hanifi Toptaş, ilk nikahı kıydı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, başkanlık görevine seçilmesinin ardından ilk nikahını kıydı. Emre Danacı ve Dilara Apak çiftinin nikahını kıyan Başkan Toptaş, genç çifte mutluluklar diledi.

21 Nisan 2024 - 16:57

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile Onikişubat Belediye Başkanlığı’na seçilen Hanifi Toptaş, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı.

Danacı ve Apak ailelerinin evlatları Emre ve Dilara çiftinin nikah akdini gerçekleştiren Başkan Toptaş, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. Başkan Toptaş, gençleri tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yeni evli çifte tavsiyelerde bulunan Başkan Toptaş, “Çiftlerimiz için de benim için de anlamlı bir nikah törenini geride bıraktık. İlk nikah akdini gerçekleştirdiğimiz Emre Danacı ve Dilara Apak isimli çiftimize, 'Mutlu aileler, mutlu Onikişubat' hedefimizle aile kavramımıza değer kattıkları için teşekkür ediyorum. Rabbim bir yastıkta ihtiyar, ömür boyu bahtiyar eylesin. Allah çıktığınız bu yolda huzurla, mutlulukla ve birlik beraberlik içerisinde bir ömür nasip etsin” dedi.

Başkan Toptaş, nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını geline teslim etti.

EXPO 2023 Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen nikah töreninde davetlilerin sıcak ve samimi ilgisi ile karşılanan Başkan Toptaş, ailelerle ve çocuklarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x