Başkan Hayrettin Güngör; “Çamlıca Restoran,...

Başkan Hayrettin Güngör; “Çamlıca Restoran, Kahramanmaraş’ın En Nezih Mekânlarından Birisi Olacak”

Mimarlar Odası heyeti ile Çamlıca’da yapımı süren tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Misafirlerine yöresel lezzetleri ve konforu bir arada sunacak Çamlıca Restoran ve Turizm Tesisleri, şehrimizin en nezih mekânlarından birisi olacak ve Kahramanmaraş’ımızın turizm potansiyelinin artmasına katkı sağlayacak” dedi.

14 Ekim 2023 - 00:27

Bir yandan ‘Yeni Kahramanmaraş’ vizyonu doğrultusunda tüm alanlarda faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da şehrin turizm potansiyelini artıracak yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı mevkiinde hayata geçirilen Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis’te çalışmalar hızla sürüyor. Toplam 900 metrekarelik kapalı servis alanına sahip 2 katlı restoran ve kafeteryada son rötuşlar yapılırken, tesiste incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Kahramanmaraş’ın Turizm Potansiyelini Artıracak

Tesiste gerçekleştirdiği incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetlerimizi sürdürürken bir yandan da şehrimizin turizm potansiyelini artıracak yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bugün de Mimarlar Odası Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimi ile Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesis’te incelemelerde bulunduk. Çalışmalara ilişkin son bilgileri aldık. Hamdolsun tesisimizin yapımında sona gelindi. İnşa ve çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla; manzarası, yeşil alanları, sosyal donatıları, servis alanları, oyun grupları, restoran ve kafeteryasıyla şehrin en gözde mekânları arasında yerini alacak Çamlıca Restoran, hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Misafirlerine yöresel lezzetleri ve konforu bir arada sunacak tesis, şehrimizin en nezih mekânlarından birisi olacak ve Kahramanmaraş’ımızın turizm potansiyelinin artmasına katkı sağlayacak” cümlelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x