Başkan Kayış’tan “10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası”...
Reklam

Başkan Kayış’tan “10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası” mesajı

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış, “10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

10 Nisan 2020 - 02:38

“‪175. Kuruluş yıl dönümünde; Türk milletinin güvenle sığındığı bir şefkat kapısı olarak, üstün başarılarıyla milletimizin takdirlerine mazhar olmuş Türk Polis Teşkilatı’nın, bu haklı gurur ve heyecanı yaşadığı ‘10 Nisan Polis Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

‪Bu anlamlı günde; Türk Polis Teşkilatı’nın her kademesindeki güzide mensuplarını takdirle selamlıyor, gece gündüz demeden toplumun huzur ve güvenliği için ülkemizin dört bir tarafında fedakarca çalışan Emniyet Teşkilatımıza sıhhat, afiyet, güç ve kuvvet diliyorum.

‪Tarihi şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyor, bugüne kadar büyük bir özveriyle Kahramanmaraş’ımızın bir huzur şehri olması için çalışan Emniyet Teşkilatına teşekkürlerimi iletiyorum.

‪Ülkü Ocakları olarak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getiren Türk Polis Teşkilatı’nın bu kutlu vazifesinde yürekten dualarımızla birlikte her zaman yanlarında olduğumuzu gururla ifade ediyorum.

‪Bu duygu ve düşüncelerle ‘10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyorum. Görev başındaki tüm Emniyet Teşkilatımıza üstün başarılar ve esenlikler diliyorum.”

Hüseyin KAYIŞ

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x