Başkan Kuybu’dan Şehitler Haftası Mesajı

Başkan Kuybu’dan Şehitler Haftası Mesajı

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Şehitler Haftası” sebebiyle bir mesaj yayınladı.

17 Nisan 2020 - 03:49

Türk milletinin şehit ve gazilerine büyük kıymet verdiğini vurgulayan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, mesajında ‘Şanlı tarihi sayısız kahramanlıklarla dolu Türk Milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğünün en büyük kanıtı, bu topraklar için canını feda eden aziz şehitlerimizdir’ vurgusu yaparken, bu cennet vatan uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını kaydetti.

İslam dininde Peygamberlikten sonra gelen en yüce makamın, şehitlik mertebesi olduğunu söyleyen Başkan Kuybu, “Vatan savunmasında milyonlarca kahraman, canlarını vererek şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Vatanımız, istiklalimiz ve istikbalimiz için bir an tereddüt etmeden, sarsılmaz inanç ve eşsiz cesaretleriyle canını ortaya koyan şehit ve gazilerimize olan borcumuzu ancak, gelecek nesillere daha güçlü bir Türk Milleti olarak ulaşmak için var gücümüzle çalışarak öderiz. Türk Milleti, tarih boyunca verdiği var olma mücadelesinden her zaman başarı ile çıkmıştır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x