Başkan Mahçiçek Lösemili Çocuklarla mutluluğun resmini yaptı
Reklam

Başkan Mahçiçek Lösemili Çocuklarla mutluluğun resmini yaptı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklarla, kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası konuşma yapan Başkan Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

05 Aralık 2019 - 00:33

“Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve kıymetli Meclis Üyelerimizle, sizlerin halini hatırını sormak, çocuklarımızla güzel vakit geçirmek için bir araya geldik. Tüm çocuklarımıza öncelikle acil şifalar diliyorum. Hastalık ve tedavi süreci oldukça meşakkatli bir süreç, fakat inancımıza göre bunları bir imtihan olarak kabul ediyoruz. Ailelerimize sabırlar ve hayatlarında kolaylıklar diliyorum. 

Kahramanmaraş’ta LÖSEV’e kayıtlı 400 çocuğumuz var. Türkiye’de her yıl 200 bin yeni tanı alan lösemi hastası var.

Zamanında bizim gıdalarımızla oynayarak bu milleti hasta ettiler. Zeytinyağı zararlı dediler katı yağ yedirdiler. Süt zararlı dediler süt tozu içirdiler ve milletimiz hastalıklara düçar oldu. Önceki yıllarda hastanelerde tedavi olmak ve ilaç bulmak çok zordu. Şimdi ise sağlık alanında hastanelerimiz tam donanımlı ve ülkemiz bu konuda büyük bir ivme kazanmış durumda. Hastanelerimizde her türlü hastalığa karşı tanı ve tedavi merkezleri mevcut ve insanımıza en güzel hizmeti veriyor. Tedavi için yurt dışına çıkan bir ülkeydik, şimdi tam tersi yurt dışından sağlık için gelen hastalar var ve “sağlık turizmi” diye bir ibare hayatımıza girdi. Devletimiz bütün imkanlarıyla yanımızda ve sağlık alanında çağ atlamış durumdayız.

Çocuklarımız da inşallah iyileşip, sağlıklarına kavuşacaklar ve bu ülkeyi yönetir hale gelecekler. Bu ülkenin güzel insanları var ve güzel bir geleceğimiz olacağına inanıyorum.

Kahvaltı programımıza teşriflerinizle bizleri onurlandırdınız, hepinize yürekten teşekkür ediyor ve bir kez daha acil şifalar diliyorum”

LÖSEV Kahramanmaraş Temsilcisi Gülseren Altay’ın Başkan Mahçiçek’e LÖSEV plaketi takdiminin ardından, çocuklara ve ailelerine hediyeleri verildi. Üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü ablalarıyla resim yapan çocuklar, Başkan Mahçiçek’le de mutluluğun resmini yaparak fotoğraf çektirdiler. Başkan Mahçiçek’in çocuklarla tek tek ilgilenmesinin ardından program tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x