Başkan Mahçiçek Sigaraya “Hayır” Diyor

Başkan Mahçiçek Sigaraya “Hayır” Diyor

31 Mayıs Dünya Sigaraya Hayır Günü nedeniyle mesaj yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek sigaranın sağlığı tehdit eden en önemli faktör olduğunu vurgulayarak şunları ifade etti.

01 Haziran 2018 - 02:35

“Bugün Dünya Sigaraya Hayır Günü. Biz istiyoruz ki, her gün bu anlamı taşısın ve sigaraya hep “hayır” diyelim. Maalesef ki, günümüzde tütün ve tütün ürünleri her yaştan insan tarafından sıkça kullanılıyor. Bizi en çok üzen de gençlerimizin, hatta çocuklarımızın bu zararlı maddelere ulaşabilmesi.

Devletimiz bu konuda oldukça hassasiyet göstererek, derneklerin de desteğiyle mücadele ediyor. Devletimize, biz yetişkinler destek vererek, gelecek nesilleri de bilinçli yönlendireceğiz. Onlara örnek davranış sergileyeceğiz. İnsan sağlığını bu kadar ciddi anlamda tehdit eden bu maddeye karşı duracak ve her zaman hayır demeyi başaracağız. Eğer bunu tek başımıza başaramıyorsak, devletimizin sağlamış olduğu imkânlardan “ALO 171 Sigarayı Bırakma Hattını” arayacak ve destek alacağız. Sağlığa zararlı olmasının yanında ekonomiye de ciddi oranda zarar veren sigarayı bırakmanız için bugünün bir vesile olmasını ve bu bağımlılığa bir daha yakalanmamanızı temenni ediyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x