Başkan Mahçiçek’ten, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Reklam

Başkan Mahçiçek’ten, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mahçiçek mesajında, “her şartta, ne olursa olsun, yurt içinde ve dışında görev yapan tüm doktorlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

14 Mart 2020 - 02:30

“14 Mart, 1827 yılında Türkiye’de ilk cerrahhanenin kurulduğu ve ilk modern tıp eğitimlerinin başladığı gün olarak kabul edildiğinden, ülkemizde bugün, Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Her mesleğin zorlukları olduğu gibi, doktorluk da ayrıca fedakârlık isteyen, gece-gündüz demeden, insanların halet-i ruhiyeleriyle beraber, dertlerine de şifa aradıkları, özel ve kutsal bir meslek.

14 Mart dolayısıyla, il merkezimizde bulunan bütün doktorlarımıza, her yıl olduğu gibi, bu yıl da küçük de olsa bir hediye takdim ettik. Bizlere yaptıkları fedakârlığın karşılığı olamaz elbette. Kendilerini bugünde unutmadığımızın nişanesi olarak verdiğimiz hediyelerle bayramlarını kutladığımız doktorlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

Bu kapsamda tüm doktorlarımıza “şifa reçeteleri yazmaları” dileklerimi ileterek, 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x