Başkan Okay Şehit ve Gazi yakınlarını ziyaret etti

Başkan Okay Şehit ve Gazi yakınlarını ziyaret etti

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kurban bayramı öncesi, bölgesinde bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Okay, kurban bayramına kadar toplamda 41 şehit ve gazi ailesini daha ziyaret edileceğini söyledi.

31 Ağustos 2017 - 21:47 - Güncelleme: 31 Ağustos 2017 - 22:33

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna canını ortaya koyan şehit ve gazilerin ailelerini kurban bayramı öncesi ziyaret eden Belediye Başkanı Okay, şehit ve gazilerin mirasına sahip çıktıklarını ifade etti.


En son Erkenez Mahallesi’nde bulunan şehit Serkan Bursalı'nın ailesini ziyaret eden Başkan Okay, burada yaptığı açıklamada; şehit ve gazi anne babasının tüm Türkiye'nin anne babası olduğunu dile getirdi. Devletin her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu bildiren Okay, şöyle konuştu:


“Vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için şehit olan kardeşlerimizin milletin evladı olduğunu şehit ailemizi ziyaret ederek bir kez daha dile getirdik. Devletimizin ve milletimizin imkanları her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olacaktır. Onlar bu vatanın ve milletin selameti için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koydular.


Bizlerde bu sorumluluğu her daim yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle bayram öncesinde şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ederek onların acılarını bir kez daha paylaşma ihtiyacı duyduk. Tüm şehitlerimize Allah rahmet,  gazilerimize de sıhhat ve afiyet diliyorum.”  



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı