Başkan Okumuş; Bayram Sofralarınız Bereketli Olsun

Başkan Okumuş; Bayram Sofralarınız Bereketli Olsun

Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu  ilçesindeki Kılılı konteyner kent, Türkoğlu konteyner kent, Beyoğlu  konteyner kent, Şekeroba  konteyner çarşı,Şekeroba  mahallesindeki konteyner kentleri ve Şekeroba merkez mahallesinde ikamet eden vatandaşlara bayram ziyaretinde bulundu.

27 Haziran 2023 - 03:31

Paylaşma ve dayanışmanın günü kurban bayramı vesilesiyle vatandaşlarla bayramlaşarak, güzel günlerde ve Halil İbrahim  bereketiyle kullanmaları temennisiyle geleneksel "yer sofrası" hediyesini takdim etti.

6 Şubat  tarihinde yaşanan deprem sebebiyle bir bayrama daha buruk ve hüzünlü gimenin acısını yaşamaktayız diyen Belediye Başkanı Osman Okumuş; "Bugün bayramın  Arefe günü bu vesile ile Kılılı, Türkoğlu , Beyoğlu   ve  Şekeroba' daki konteyner kentte kalan değerli depremzedelerimizi ziyaret ettik. Hal ve hatırlarını sorduk. Bayramlarını kutladık  ve belediyemizin küçük hediyelerini takdim ettik. Depremden sonraki ikinci bayram bu en önemli bayramlarımızdan, değerli depremzedelerimizi yalnız bırakmamak için ekiplerimizle birlikte  her zaman ziyaretlerine geliyoruz. Depremden sonra ihtiyaçları  kısa zamanda gidermek için belediye ekiplerimiz ile beraber gece gündüz çalışıyoruz.  Devletimiz burada  devletimizin imkanları burada insanların birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir kurban bayramı. Bayramlaşmak için konteyner kentte buluştuk.  Depremzedelerimizin sıkıntıları elbette oluyor ama önemli olan sorunları çözmek. Biz günlük ziyaret ederek sorunların yerinde çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün itibari ile Beyoglu, Şekeroba, Kılılı  ve Türkoğlu  konteyner kentleri kuruldu ve depremzedelerimiz yerleşti. Bunun dışında kalan köylerimizede herkesin evinin yerine bahçelerinde konteyner var tabi burada önemli olan geçiçi barınma yerleri, kalıcı konutlar içinde Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Afad yoğun çalışmalar neticesinde mahallerimizin çoğunda inşaatlara başladı, inşallah kıştan önce yarıdan fazlası teslim edilecek ve kalıcı konutlara depremzedelerimiz yerleştiğinde inşallah bizlerde daha mutlu, memnun olacağız Bu vesileyle  hem Türkoğlu"muzda ki depremzedelerimizin hemde 11 şehirdeki depremzedelerimizin ve bütün Türkiye'min kurban bayramı kutlu olsun dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x