Başkent Market’ten Koronavirüs Önlemi
Reklam

Başkent Market’ten Koronavirüs Önlemi

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de hızlı bir şekilde yayılmaya devam eden koronavirüs salgını, şu sıralar marketlerdeki önlemlerin 2 kat arttırılmasına neden olurken, Başkent Market Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Palabıçak yaptığı açıklamada Başkent Market’te koronavirüse karşı en iyi şekilde önlem aldıklarını ifade etti.

09 Nisan 2020 - 03:00

Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve binlerce insanın hayatına mal olan koronavirüs, Türkiye’de de yayılmaya devam ediyor. Virüsün yayılmasını önlemek için ülkenin her yanında olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da önlemler alınmaya devam ediliyor.

Koronavirüsün yayılmaya devam ettiği şu günlerde marketlerdeki insan sayısı artarken, virüsün yayılmaya en potansiyelli yerlerin başında gelen marketler ise virüs önlemlerini en iyi şekilde almaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Kahramanmaraş’ın en beğenilen marketlerinden biri olan Başkent Market. Koronavirüse karşı en iyi şekilde önlem aldıklarını belirten  Başkent Market Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Palabıçak, “Vatandaşlarımız marketimize gönlü rahat bir şekilde gelebilir. Marketlerimizin her bir yanını günlük temizliyoruz ve hijyenlere önem veriyoruz. Bizler ürünlerin dışını alkollü bir dezenfektanla silmeye devam ederek ürünlerimizi virüsten arındırmaya çalışıyoruz” dedi.

“MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI İLE ÜLKEMİZE DESTEK VERİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasına destek olduklarını dile getiren Palabıçak, “Yardımlaşmanın olduğu yerde bereket, dayanışmanın olduğu yerde kardeşlik vardır. Dayanışma ruhunu kuşanan milletimizden 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek yağıyor, Türk halkı bir kez daha iyilikte yarışıyor. Biz de Başkent Market olarak Milli Dayanışma Kampanyası’na desteklerimizi veriyoruz. Böyle bir zamanda elimizi taşın altına koymazsak olmaz. Vakit bir olma vaktidir” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”