Bayazıtlı Mahallesi Sakinleri buluşuyor

Bayazıtlı Mahallesi Sakinleri buluşuyor

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Bayazıtlı Mahallesi sakinleri geleneksel buluşmalarını 10 Eylül 2017 Pazar günü yapacak.

05 Eylül 2017 - 16:53

Geleneksel hale getirdikleri mahalle sakinleri buluşmasına ilişkin görüşlerini dile getiren Bayazıtlı Mahallesi Saraköy Sokak Sakinleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Doğruluk: “Bayazıtlı Mahallesi sakinleri olarak her yıl Eylül Ayının ilk Pazar günü bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Bu yıldaki ilk Pazar günü Kurban Bayramı’nda denk gelmesi münasebetiyle etkinliğimiz bir hafta sonra yani 10 Eylül 2017 Pazar günü tüm aile fertleriyle Albayrak İlköğretim Okulu bahçesinde buluşma temennisiyle herkese mutluluklar dilerim” dedi.

10 Eylül 2017 Pazar günü Albayrak İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleştirilecek program akışı şöyle:

Dernek Başkanı Açılış Konuşması, diğer konuşmacılar ve tanışma merasimi, Çocuk Oyun Gösterileri (Deveme,Yakan Top, İp Atlama, Çelik Çomak, Gülle vs), Yemek ve İkramlar(tarhana, çerez, dondurma, çay ve öğle yemeği), Mahalle sakinlerinin hatıraları dilek ve temenniler, Mahallede vefat edenler için Kur’an-ı Kerim Okunması, Hatim Duası ve ilahiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada
Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada
Kontrolsüz egzersiz bu sorunlara yol açabiliyor!
Kontrolsüz egzersiz bu sorunlara yol açabiliyor!