Bayram gününü çalışarak geçirdiler

Bayram gününü çalışarak geçirdiler

Polis, asker, itfaiye, 112 gibi 24 saat kesintisiz hizmet veren kamu personellerinin yanı sıra temizlik işçileri, ayakkabı boyacıları ve kamu bina nöbetçileri de Kurban Bayramı'nın ilk gününü çalışarak geçirdi.

26 Eylül 2015 - 12:53

Polis, asker, itfaiye, 112 gibi 24 saat kesintisiz hizmet veren kamu personelleri, Kurban Bayramı'nda da görevleri başında. Ayrıca belediye temizlik işçileri, ayakkabı boyacıları ve kamu bina nöbetçileri de bayramı çalışarak geçirdi. Ekmek parası için çalışmak zorunda olduklarını belirten temizlik işçileri, bayram sevincini kendileri gibi çalışan arkadaşlarıyla birlikte yaşadı.

Bayramda çalışan ayakkabı boyacıları ise, “Hem çalışıyoruz hem bayramlaşıyoruz. Ne mutlu bize” diye konuştular.

Kamu binalarında nöbet tutan personellerin ise vatandaşların ikram ettiği kurban etlerini kaldırım üzerinde şişe dizerek kebap keyfi yaptığı gözlendi. (İHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sporun Gücüyle Yeniden Ayağa Kalktılar: “Sporla Hayata Yeniden Başla” Projesi Ödül Töreniyle Final Yaptı
Sporun Gücüyle Yeniden Ayağa Kalktılar: “Sporla Hayata Yeniden...
Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nden Örnek Hizmet ve Bir Takımın Başarısı
Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nden Örnek Hizmet...