Bebek bakım kabinleri annelerin hayatını kolaylaştıracak

Bebek bakım kabinleri annelerin hayatını kolaylaştıracak

Başkan Gürbüz, “Projenin tamamlanması ile çocuklarıyla birlikte çarşıya çıkan anneler, bebeklerini emzirmek ve gerekli bakımlarını yapmak için yer aramak zorunda kalmayacak” dedi.

22 Ağustos 2020 - 12:51 - Güncelleme: 22 Ağustos 2020 - 12:53

Elbistan’ın yoğun bölgelerine konumlandırılacak kabinlerin içinde; bebek emzirme koltuğu, bez değiştirme masası gibi annelerin işini kolaylaştıracak materyallerin yanı sıra, bilgilendirici broşürler de yer alacak

Anne sütüne her daim ihtiyaç duyan bebeklerin de hijyenik ortamda ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Başkan Mehmet Gürbüz; “Elbistan Belediyesi olarak yine Elbistan’da bir ilke imza atmak için kolları sıvadık. İlçemizin görünmeyen ama en önemli eksikleri arasında yer alan bebek bakım ve emzirme kabinleri projesini hayata geçiriyoruz. İlçemizin yoğun bölgelerine kuracağımız kabin ile anneler bebeklerinin her türlü ihtiyaçlarını giderecek. Özellikle bu projemizin amacı anne sütüne her daim ihtiyacı olan bebeklerimiz. Kabinlerimizi kart sistemi ile çalıştırmayı planlıyoruz. Bebek sahibi olan annelerimiz belediyemize başvurarak ücretsiz kartlarını alacaklar. Kabine geldiklerinde kartı okutarak içeri girecek. Dışarıdan açılamayacak olan kabin ise içeriden açılabilecek. Kabinlerimizin içerisinde bebek emzirme koltuğu, bez değiştirme masası gibi annelerin işini kolaylaştıracak materyaller ve bilgilendirme broşürleri yer alacak. Bu projemizi kısa bir zamanda hayata geçirerek ilçemizin tamamına yaymayı planlıyoruz” dedi.

bebek kabibleri 1

bebek bakim kabinleri annelerin hayatini kolaylastiracak

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...