Beklenen devir gerçekleşti

Beklenen devir gerçekleşti

Spor Camiasının uzun zamandır gündemini oyalayan Erdağ İnşaat Fidanspor’u devralacak söylemleri gerçekleşti ve beklenen devir gerçekleştirildi.

01 Mayıs 2017 - 13:32

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör ligde temsil eden Fidanspor'da yeni başkan Ercan Dağlandı oldu. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Fidanspor, Dumlupınarspor'a devir oldu. Erdag İnşaat Dumlupınarspor Başkanı​ Ercan Dağlanlı ile Fidanspor Başkanı Volkan Yalçın Çanakçı anlaşmaya vardı. Nahırönü camiası yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmenin heyecanı ile sezona hazırlanacak.

 

BAŞARI İÇİN BERABER ÇALIŞACAKLAR

2016- 2017 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden ve ligi 8. Sırada tamamlayan Fidanspor, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi şampiyonu Türkoğlu Belediyespor’la BAL play-off maçında karşı karşıya gelmişti. Rakibini mağlup ederek gelecek sezonda BAL’da mücadele etme hakkı kazanan Fidanspor’un, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin dikkat çeken takımlarından Dumlupınarspor ile birleşme kararı aldığı iddia ediliyordu ve iddia gerçekleşti. Aylar öncesinden 2 kulübünde dirsek teması olduğunda olduğu bilinirken BAL’a yükselemeyen Dumlupınarspor Kulüp Başkanı Ercan Dağlandı, gelecek sezon BAL’da mücadele edecek olan Fidanspor ile görüşmesi ile birlikte Sosyal medyada yayınlanan resimlerle olay netleştirilirken Kulüp Başkanları ise olayı onayladı. Her iki Kulüp Başkanı da olayı onaylaması 2017-2018 sezonunda Kahramanmaraş’ın BAL’daki başarısına karşı beraber hareket edeceklerini ifade ettiler ve ilerleyen günlerde basın açıklaması ile kamuoyu bildirimi yapacaklarını söylediler.

 

DAĞLANDI HER ZAMAN DİRSEK TEMASINDAYDI

2017‐2018 Futbol Sezonunda Kahramanmaraş’ı Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil edecek olan takımı belirleyen Fidanspor- Türkoğlu Belediyespor maçında Dumlupınarspor Kulüp Başkanı Ercan Dağlandı takımı mercek altına almış maçın sonuna kadar mücadeleyi izlemişti. Daha önceden sıcak temasta olan iki kulüp başkanı takımı BAL’da tutma adına beraber yürüttüğü projenin devamı için BAL Play-off maçından galibiyetle çıkılıp hazırlıklara başlanacağı doğrultusunda çalışmalarını sürdürmüşlerdi. 23 Nisan Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanan karşılaşmanın normal süresi 0-0 tamamlanarak uzatmalara giden maçta uzanmalarda da gol sesi çıkmayınca BAL’ın tadı penaltılarla belirlendi.

 

FİNAL MAÇINI İZLEYEREK KARARINI VERDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselme maçında BAL liginden Fidanspor, 1. Amatör Lig şampiyonu Türkoğlu Belediyespor ile karşılaştı. 12 Şubat stadında oynana karşılaşmayı yaklaşık 1 bin 500 taraftar izlediği karşılamayı her iki kulüp başkanı da mercek altına aldı. Spor Toto Süper lig’de Fenerbahçe- Galatasaray derbisine rağmen Final niteliğindeki Play-out Baraj maçına Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, İlçe Emniyet Müdürü yardımcıları, Kahramanmaraşspopr Kulübü yönetimi, Türkoğlu Belediyespor Kulübü yönetimi, Fidanspor Kulübü Yönetimi başta olmak üzere, Tüfad Yönetimi, ASKF Yönetimi, İl Hakem Kurulu Yönetimi, İl Tertip Komitesi üyeleri, Amatör Spor Kulüp Başkanları, Hakemler, Sporcular da maçı yakınan takip ederek müsabaka içi ve müsabaka dışı olayları yakından markajlayarak müsabaka sonrası ise tartıştıkları mücadeleyi Dumlupınarspor Başkanı Ercan Dağlandı da izleyerek takıma not verdi. Fidanspor, Türkoğlu Belediyespor'u penaltılarda 3-1 yenerek Bölgesel Amatör Ligde kaldığı maçın sonunda taraftarıyla şampiyonluğu doyasıya kutladığı müsabakada Dumlupınar taraftarının maçta 90 dakika tam destek vermesi olayın rengini anımsatıyordu ve olayın netleşmesi ile kafalardaki soru işareti kaldırıldı. 2 başkanında sosyal medyadaki fotoğrafları gündeme son noktayı koydu. Aylar öncesinden 2 kulübünde dirsek teması olduğunda olduğu bilinenKulüp başkanlarının birlikte Sosyal medyada yayınlanan resimlerle olay netleştirilirken Kulüp Başkanları ise olayı onaylaması spor camiasının beklenen devirin gerçekleşirken ilerleyen günlerde basın açıklaması ile kamuoyu bildirmeleri bekleniyor. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı