Beklenen İstifa..!

Beklenen İstifa..!

Kahramanmaraşspor da teknik patron cafer Aydın ile yollar ayrıldı. Boşalan koltuğa ise daha önce kahramanmaraş sporda görev yapan Alaaddin Demir özünün ismi geçiyor.

13 Ekim 2017 - 02:46

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Taraftarın beklentide olduğu İstifa netlik kazandı ve Teknik Patron Cafer Aydın ile yollar ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da, Sezon başı Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve bir türlü evdeki hesap çarşıya uymayan Kırmızı beyazlılarda 12 adamın beklentide olduğu istifa gerçekleşti.  Ligde 7. Hafta içerisinde alınan başarısız sonuçlar sonrası Teknik Direktör Cafer Aydın ve ekibi ile yollar ayrıldı. Sezon hedefini şampiyonluk olarak belirlemesine karşın ligde aldığı kötü sonuçlar sonrası bir türlü istediği performansı sergileyemeyen Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da, geçtiğimiz hafta içerisinde Kırklareli maçı sonrasında Kırmızı- Beyazlı akdeniz aslanlarında Sportif Direktör Hakan Menekşe’nin istifası sonrası Teknik ekipten de istifa haberi geldi. Son Oynanılan Sakaryaspor maçöı sonrasında Masa ya oturan ve alınan kötü sonuçlar sonrası taraftarında istemediği Teknik Direktör Cafer Aydın, Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

 

DAHA ÖNCEDE İSTİFA ETMİŞTİ

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Ligin 4’üncü hafta maçında da 12 Şubat Stadında oynanan Konya Anadolu Selçukspor maçı öncesi de takımdan gönderilen Cafer Aydın tekrar 1 gün sonra göreve çağrılmıştı. Cafer Aydın yönetiminde Kahramanmaraşspor, 7 maçta 5 mağlubiyet 2’de beraberlik aldı. Göreve çağrıılması ise Taraftarın Maç içerisindeki istfia sesleri ile kenetlewnme olduğu açıklanmıştı.

 

TRİBÜNLER İSTİFA DİYEREK PROTESTO ETMİŞTİ

Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında SBS Kırklarelispor’a 1-2 mağlup olan Kahramanmaraşspor’un taraftarı karşılaşma içinde ve karşılaşma sonrası tribünlerden yönetim ve Teknik patron aleyhine tezahüratlar yükselmişti. Bu sezon geride kalan 6 haftada sadece 2 puan toplayan takımın performansından memnun olmayan taraftarlar SBS Kırklarelispor maçı sonrası “Yönetim istifa, Cafer Aydın İstifa” tezahüratları yaptı. Bir süre statta kalan taraftarlar daha sonra tribünleri terk etti ve Protokol girişi önünde tezahüratlara devam etti.  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor’u konuk etti. İlk yarıda baskın bir oyun sergileyen Kırklarelispor Sinan Kurumuş ile 2 gol buldu.  Kahramanmaraşspor ise ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve soyunma odasına 0-2 geride girdi. İkinci yarıda Kahramanmaraşspor girdiği pozisyonları gole çeviremezken Serbay ile penaltıda kaçırarak taraftarına saç baş yoldurdu. Konuk ekip ise baskılı ataklarını müsabakanın son dakikalarına kadar sürdürerek müsabakada farklı skora ulaşmanın çabasını sergiledi. Müsabakanın son dakikalarına doğru Kahramanmaraşspor 2. penaltıyı buldu ve Aydın ile farkı 1’e indirdi.

 

İSİTFA SESLERİ MAÇIN İÇERİSİNDE BAŞLAYARAK ARTMIŞTI

Kahramanmaraşspor taraftarı Kulüp yönetimini 70 dakikalardan itibaren hem teknik patron hemde yönetimi istifaya davet etti. İstifa seslerinin duyulduğu ve 1-2’lik skorla maçın bitiş düdüğüyle birlikte koro halinde başlayan istifa sesleri maç sonrasında da yankı buldu.

 

HEM TEKNİK PATRON, HEM YÖNETİM

İkinci yarıda Kahramanmaraşspor girdiği pozisyonları gole çeviremezken Serbay ile penaltıda kaçırarak taraftarına saç baş yoldurduğu dakikalardan itibaren Kahramanmaraşspor taraftarı önce müsabaka içerisinde Teknik patron Cafer Aydın’a yönelerek istifaya davet edip oyundaki tuttumsuz hareketlerine yönelik yönetime de ateş püskürüldü ve istifaya davet edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı