“Bende fırçalıyorum”

“Bende fırçalıyorum”

Kahramanmaraş’ta Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği “Bende fırçalıyorum” etkinliği kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde ücretsiz diş macunu ve fırçası dağıttı.

20 Kasım 2015 - 11:53

Yetkililer kampanya kapsamında İl genelinde 25 bin civarında fırça ve diş macunu dağıtımı yapılacağını ve Kahramanmaraşlı vatandaşlara diş fırçalamanın önemi ile ilgili bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

Kampanya hakkında konuşma yapan Kahramanmaraş Ağız ve Diş Hastanesi baş hekimi Şule Ülger, “Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunca ağız ve diş sağlığı bakımı konusunda halkın bilinçlendirilmesi, farkındalığının artırılması, doğru alışkanlıkların kazandırılması ve ülkemizin ağız ve diş sağlığı konusunda ileri düzeyde olmasının hedeflendiği, diş fırçası ve diş macunu dağıtımı gerçekleştirdik. “Ben de fırçalıyorum” sloganıyla doğru diş fırçalama teknikleri, ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşması ve ağız hijyeni konusunda diş fırçası ve diş macununun önemi vurgulanmıştır.” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x