Berberlerde bayram mesaisi başladı

Berberlerde bayram mesaisi başladı

Kahramanmaraş’ta yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla müşteri yoğunluğu artan berber esnafı, gece gündüz çalışarak müşterilerini bayrama hazırlamaya çalışıyor.

31 Ağustos 2017 - 21:25

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla vatandaşlar alışveriş telaşına düşerken, bayramı yoğun geçiren esnaf grupları arasın ilk sıralarda yer alan berberleri, müşterilerini bayrama yetiştirme telaşı aldı.

Kahramanmaraş’ta 15 senelik berber olduğunu belirten Ekrem Mayam, Kurban Bayramın yaklaşmasıyla yoğunluklarının da başladığını söyledi. Mayam, “Elhamdülillah işimiz çok iyidir. Çocukluğumdan şimdiye kadar bu işi yapıyorum. Bayrama günler kala çok yoğunluk yaşıyoruz. Sabah saat 08.00 sıralarında işbaşı yapıyor, gece geç saatlere kadar çalışıyoruz, Özellikle son birkaç gün müşterilerin yoğunluğundan doğru dürüst istirahat edemiyoruz. Arife günü sabaha kadar çalışıyoruz. Dükkânda normal günlerde günde30-40 kişiyi tıraş ediyoruz. Bayrama sayılı günler kala 80-110 kişiye kadar tıraş yapıyoruz” dedi. Bayram mesailerinin berberleri için yorucu olduğunu ifade eden Berber Esnafı Ekrem Mayam, insanların bayrama birkaç gün kala berberlere akın ettiğini belirterek; yoğunluktan kurtulmak için randevu usulüyle çalıştıklarını aktardı. Mayam, şöyle konuştu: “Müşterimizi sıra bekletmemek için randevu sistemine geçtik, bu sayede sırası gelen müşterilerimiz sıra beklemeden hemen tıraşlarını oluyor. Bayram arifesi gece geç saatlere kadar açığız. Müşterilerimizin taleplerini karşılamaya çalışacağız. Kimseyi mağdur etmemek için elimizden geleni yapacağız. Amacımız tüm müşterilere kaliteli hizmet vermek, şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutlarım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...