Berit Dağında Kardeş okullar buluşması

Berit Dağında Kardeş okullar buluşması

Göksun İlçesi Berit Dağı eteklerinde bulunan Ericek Müdürler İlkokulunu Göksun Çardak Merkez İlkokulu ziyaret etti.

27 Mart 2017 - 17:10

İki okulun öğrencileri dönem başından bu yana mektuplaştıklarını ve mektuplaşmada kendilerini ifade etme, birbirlerini mektup yoluyla tanıma ve kardeşlik duygularını yazıya dökerek kardeşliğin önemini ne denli önemli olduğu vurgulandı.

Müdürler İlkokulu Öğretmeni Halil İbrahim Algan, “Bizler, Değerli Çardak Merkez Okulu ile istişare sonucunda böyle güzel programa geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi dahil ettiğimiz için mutluyuz. Kardeşlik üzerine kurulan fikir ve düşüncelerin mektuplaşması öğrencilerimiz gibi bizi de duygulandırdı. Kardeş okulumuzun destekleri dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bizde kardeş okulumuzu ziyaret edeceğiz.”

Çardak Merkez Okulu Öğretmeni Zuhal Şimşek ise yaptığı açıklamada “Kardeşliği önemine vurgu yaparak bu etkinlikte yer almanın mutluğunu yaşadım. Bu çalışmada bana desteklerini esirgemeyen Çardak Merkez Okulu Personeline ve öğrencilerine sonsuz teşekkürler.” Buluşma esnasında Çardak Merkez İlkokul Müdür Yardımcısı Nebahat İnan’da ‘’Kardeşlik Buluşmasında yer almanın ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak bu tür çalışmaların devamlı olacağını belirtti.”

Daha sonra aynı sıralara oturarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. İkramların sonrasında birbirlerine hediyeler takdim ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada
Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada
Büyükşehir, Afşin ve Elbistan’da da Ulaşımı İyileştiriyor
Büyükşehir, Afşin ve Elbistan’da da Ulaşımı İyileştiriyor