Beşiktaş - Leipzig Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Beşiktaş - Leipzig Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Alman ekibi Leipzig’i konuk edecek. Beşiktaş - Leipzig Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

25 Eylül 2017 - 14:24

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Beşiktaş ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Beşiktaş, grubunda oynadığı ilk maçında deplasmanda Porto’yu 3-1’lik skorla geçerek gruplara bomba gibi başlamıştı. Siyah Beyazlı ekip, ligde oynadığı son karşılaşmada ise Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Kara Kartallar, son oynadığı beş karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Alman ekibi Leipzig ise, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta Monaco ile 1-1 berabere kalarak sahadan bir puan ile ayrıldı. Leipzig, Almanya Ligi Bundesliga’da oynadığı son maçta Eintracht Frankfurt’u 2-1 yenerek ligdeki 3’ncü galibiyetini aldı. Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri son 5 maçında ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi aldı.

Beşiktaş - Leipzig Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Beşiktaş ile Leipzig arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı TSİ 21.45’de başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması...