Beverley’lı çocukları depremzede çocuklara oyuncaklarını...

Beverley’lı çocukları depremzede çocuklara oyuncaklarını gönderdi

Beverley’de Müsiad Uk ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği, Müsiad Uk Bölge Temsilcisi Ali Tekçe tarafından organize edilen etkinlikte depremzede çocuklar için oyuncak toplandı.

21 Nisan 2023 - 02:33

Büyükelçi Koray Ertaş ile Devlet Bakanı Mr Graham Stuart ve Kraliyet Temsilcisi Mr James Dick Obe’nin ve diğer üst düzey devlet erkanının katıldığı etkinlikte depremzede çocuklar için tek yürek olundu.

Etkinlikte, Beverley’lı çocuklardan Türkiye’deki depremzede çocuklara iletilmek üzere yaklaşık 1000 oyuncak hediye edildi.

Müsiad Uk yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Müsiad Uk olarak, bu iyi kalpli ve cömert Bölge halkına bu çok anlamlı hareketleri için çok teşekkürler ediyoruz. Ayrıca, desteklerini esirgemeyip bizleri yalnız bırakmayan sayın büyükelçimiz Koray Ertaş beye, yine bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Londra başkonsolosumuz Bekir Utku beye Sayın Manchester başkonsolosumuz Onur beye ve özellikle organizenin başından sonuna içinde olan Ali Tekçe beye ve Özlem hamıma çok teşekkürler ediyoruz” denildi.

There was a magnificent event organized jointly by MUSIAD UK and Beverley council.

This beautiful event organized by MUSIAD UK regional representative Ali Tekçe and attended by our ambassador Mr. Koray Ertas, Minister of State Mr. Graham Stuart and Mr. James Dick Obe and other senior government officials.

Approximately 1000 toys were given as a gift from the children of Beverley to be delivered to the earthquake victims in Turkiye.

As Müsiad UK, We are very grateful to the people of this kind and generous region for this very meaningful gesture.

Also, To Mr. Koray Ertas, our ambassador, for his support and never leaving us alone,

Again, we would like to thank Mr. Bekir Utku, Consul General of London and Onur bey, Consul General of Manchester for their support.

And especially those who were involved in the organization from beginning to end We would like to thank Mr. Ali Tekçe and Miss Ozlem.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...