“Bu iki projeyle Kahramanmaraş kabuğunu kırar”
Reklam

“Bu iki projeyle Kahramanmaraş kabuğunu kırar”

Şuana kadar adaylar içerisinde seçim çalışması performansında en önde bulunan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, meclise girmesi halinde önce Kahramanmaraş-Kayseri hızlı tren hattı ve kente yakışır bir stadyum yaptırmak için tüm mesaisini harcayacağını söyledi.

04 Haziran 2018 - 04:23

Süreç kısa olmasına rağmen Kahramanmaraş’ta adım atmadık yer bırakmamayı amaçlayan Ceyhan il genelinde 20 kırsal mahalleye iftar sofraları kurarak halkla kucaklaşıyor. İl Merkezine açtığı 4 seçim bürosu ile de vatandaşlarla bir araya gelen Ceyhan gündüz ilçelerde ve kırsal mahallelerde akşamları ise 4 seçim bürosunda vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Kahramanmaraşspor’u içinde bulunduğu durumdan kurtararak kurumsal bir kimliğe kavuşturan Ceyhan Türkiye’nin sayılı firmaları arasında bulunan bir firmanın ortağı olarak milletvekili maaşı da almayacağını, milletvekili maaşını ilçe teşkilatlarının giderlerinde kullanılmak üzere paylaştıracağını belirtti.

Aday Adaylığı süresince verdiği sözü de tutacağını dile getiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan; “En başından beri evimi Ankara’ya taşımayacağımı söylemiştim ve inşallah halkımızın teveccühü ile meclise gidersem evimi Ankara’ya taşımayacağım ve burada bir çalışma ofisi kuracağım. 1994 yılında eğitimim için İngiltere’nin başkenti Londra’ya gittiğimde bir milletvekilinin ofis açtığını seçmeleriyle bu ofiste buluştuğunu ve sorunları çözdüğünü gördüm. Aynısını burada da uygulayacağım, Meclisteki mesai dışında burada açacağım ofisle hemşerilerimizin sorunlarını çözeceğim. Halkımızı Ankara’ya giderek yorulmasının önüne geçeceğiz.” Dedi.

Kahramanmaraş-Kayseri arası hızlı tren hattı ve Kahramanmaraş’a yakışır bir stadyum yapılması için yoğun çaba harcayacağını da ifade eden Ceyhan; “bu iki projenin hayata geçirilmesi için bütün benliğimizi ortaya koyacağız. Maliyeti yüksek olabilir fakat Kayseri-Kahramanmaraş arası hızlı tren projesiyle Kahramanmaraş kabuğunu kırar. Bu projeye acilen ihtiyaç var. Ben başarılı olacağıma da inanıyorum. Projeyi belki bitiremem ama başlamasını sağlayabilirim diye düşünüyorum. Benin hayatın Gar’da geçti. Babam Makinist şefiydi. 1953 yılında Türkiye’nin en kıtlık döneminde bile Köprü ağzına kadar 26 Km hat yapıldıysa, bugünkü ekonomik verilerle Kahramanmaraş-Kayseri hızlı tren hattı neden yapılmasın. Öte yandan çevre illerimizde devasa stadyumlar var, Kahramanmaraş’a devasa bir stadyum yakışma mı? 24 ile yapıldıysa Kahramanmaraş’a da yapılabilinir. Bu iki projeye de ben baş koydum” Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...