“Bu millete adalet borcumuz var”

“Bu millete adalet borcumuz var”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Millet ittifakının ortak adayı Kahramanmaraş İyi parti Onikişubat belediye başkan adayı Mustafa Bastırmacı ‘Yeni sanayi sitesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

01 Mart 2019 - 13:42

Bastırmacı, Bu millete adalet borcumuz var bu milletin adalete ihtiyacı var şehrimizi adaletle yönetmenin sözünü veriyorum.” dedi.


Hayatın gerçeği kalkınmanın en büyük etkisi olan esnaflarımız çok sıkıntılı ve ticari olarak sıkıntıları var her tarafı dinliyoruz herkes bir dertten yana. Kimisi emeğinin karşılığını alamadığını, işin olmadığını, kimi arkadaşlarımız kiralarının günü geldiğini ve ödeyemeyecek durumda olduğunu, işçilerin maaşını ödeyemediklerini ifade ediyorlar.


Vatandaşlarımız hizmet alamamışlar ve huzur yok insanlarda. Güven kalmamış, Artık kimse birbirine güvenmiyor. Kamplaştırma ayrıştırma her şeyi yaşamış bu millet artık baskı içerisinde olmuş artık, bu milletin üzerinde baskı hala devam ediyor ama ben yine inanıyorum insanlarımızın Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin ferasetine güveniyorum artık bu siyasi otoritenin kendisine çeki düzen vermesi için bu insanların haliyle hâllenip fakirin fukaranın garip gulebanın esnafın hayatıyla derdiyle ilgilenecek bir durumu mutlaka yaratmak zorundayız.


Bastırmacı, halkımızdan gördüğümüz Kahramanmaraşlı esnaflarımızın büyük çoğunluğu bir değişim den yana. İnşallah bizlerinde çıkmasıyla birlikte umutlarına ümit olabilirsek yani dertlerine derman olabilirsek inşallah bu işi başaracağız. Kahramanmaraş’ımıza yaşanabilir bir memlekette hizmet etmek istiyoruz. Bastırmacı, büyük projelerimiz çalışmalarımızın dışında bunlar asli vazifemizin olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Projelerle övünecek tarafımız yok bunlar bizim asli vazifemiz olarak değerlendiriyorum. Ben birkez daha ifade ediyorum, Bu millete adalet borcumuz var, Bu milletin adalete ihtiyacı var şehrimizi adaletle yönetmenin sözünü veriyorum.” dedi.





















YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü