“Bu sezon farklı bir lig olacak”

“Bu sezon farklı bir lig olacak”

Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, Yeni bir kadro ile lige başlayacaklarını ifade ederek bu sezon fark yaratacaklarını ifade etti.

14 Ekim 2017 - 02:29

Basketbol İl temsilciliği kurullarıyla birlikte tek vücut halde basketbolun gelişmesi adına ne gerekiyorsa yapılması basketbola olan ilgi ve alakayı geri getirmeyi hedefliyor.

Kahramanmaraş’ta son dönemlerde ilgi gören Basketbol da sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. İl Temsilciliğine Mustafa Dağlının getirildiği Basketbol ivme kazanmaya başladı. İlk olarak Hakem ve Hakem Adaylarını bilinçlendirmek adına yapılan toplantıda Basketbolun geleceği hakkında iyi bir ilerleme kayıt edildi. Basketbol il temsilcisi Mustafa Dağlı, basketbolu bir adım ileriye nasıl götürürüz düşüncesi ile yeni sezonda yola çıkıyor.

Kahramanmaraş’ta Basketbolun ilerlemesi adına farkındalık yaratmaya çalışan Basketbol İl Temsilciliği adına konuşan Başkan Mustafa Dağlı, Basketbol il temsilciliği olarak bu kutlu görevi ifa eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu çalışmaların artarak devam edeceğinden şüphemiz yoktur.

şehrimizdeki basketbol adına eksikliğini gidermek için bu eğitimi düzenledik. Kulüpler, hakemler, sporcular olarak biz bir bütünüz ve iyi bir aileyiz. Basketbolun gelişimi için şehrimizde çok sayıda müsabakalar organize edeceğiz. Tüm Basketbol sever sporcu, hakem ve masa görevlileri arkadaşları her zamankinden daha çok kenetlenmeye ve görevlerini aşkla yapmaları arzumuzdur. Bize her konuda destek veren Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Ali İhsan Kabakçı’ya teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

 

“HAKEMSİZ BASKETBOLUN ANLAMI OLMAZ”

Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, Hakemlerin bu camiada farklı yeri olduğuna dikkat çekerek, “ Müsabakalarda görev yapan Hakemlerimizi gösterdikleri başarıdan ve özveriden dolayı tebrik ediyorum. Basketbol Hakemliğine attıkları bu adım hepimiz için gurur verici bir olay. Hakemlerimiz kendilerini geliştirerek üst klasmanlarda ve Uluslararası arenada Kahramanmaraş’ı başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum. Yeni bir sezon başlamak üzere. Türk ve Kahramanmaraş basketbolunun gelişmesinde hakemlerimizin önemli rolü var. İlimiz ve Türk Basketboluna hakemlik boyutunda katkı sağlama gayreti içinde olmaktan sporun içinden gelen biri olarak mutluluk duyuyorum. İyi bir ekibiz; eğitimlerinizi, antrenmanlarınızı aksatmayın. İşinizi önemseyin ve idealist olun. Hedeflerinizi yüksek tutun. Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilciliği olarak uzun ve yorucu maç temposuna giren hakemlerimizle böylesine güzel ve eğlenceli bir akşamda buluşmak birlik, beraberlik ve kaynaşmak adına çok önemli.

 

“İYİ BİR YOLDA İLERLİYORUZ”

Yeni sezonumuz başlamak üzere, iyi bir yolda ilerliyoruz. Daha önce yaşanmış kavga ortamına sünger çekme adına buradayız. Hiç kimseye kin gütmem ve sorun yaşadığım kişi ile de birebir görüşme yaparım. Çünkü biz bir aileyiz ve sorunlarında aile içerisinde çözülmesi lazım. Aile içerisinde zaman zaman sıkıntılar mutlak olacak ve bu sıkıntıları konuşarak çözme taraftarıyız. Birilerinin üzerini çizme veya yok etme gibi tavırlara girme gibi bir düşüncemiz yok. Arkadaşlarımızdan bir tanesinin kayıplara karşıması, aramızdan ayrılması bizim için bir takımı yok olması demektir. Burada Hakemlerimiz ikili ilişkilere istinaden Kulüpler veya yöneticilerle kaynaşma sağlayarak yanlı tutumlarını salonlara taşıdığında ise gerekli tutumlarda da bulunmaktan kaçınmayız. Burada biz il temsilciliği ve yönetimi olarak her türlü fikir alış verişine açığız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x