Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Store’de bir basın açıklaması yaparak, Kahramanmaraş’ın önde gelen isimlerinden, işadamlarından ve belediyelerden artık bu yıl destek beklediklerini söyleyen, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bugüne kadar birçok kesimden kulüp için olumsuz söylemlerde bulunduğunu, Kahramanmaraşspor’un imajının kötü lanse edildiğini vurgulayarak, artık bu imaj bitti tertemiz ve sadece Kahramanmaraş için var olan bir kulüp olduğunu belirtti. Ceyhan konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Geçtiğimiz sezon, Kan içtik, kızılcık şerbeti dedik. Tek başına bu yük taşınmaz. Geçen sezon tek başına takımı ayakta tuttuk. Artık destek gelmeli. Belediyeler Kahramanmaraşspor'dan kaçmamalı. Artık sesimizin tonunu yükselterek devam edeceğiz. 4-5 tane sağlam dış transfer yaparsak hedefe giden bir takım oluruz. Bu bir yarış ve bu şehrin dinamikleri bu konuda yanımızda olmalı. Başka alanlara büyük paralar verip Kahramanmaraşspor'u görmezden gelenlere artık gereken tepkimizi göstereceğiz. Bana her yıl 50 kişi arıyordu bu sene hiç bizi arayıp para diye taciz etmediler dediler. Madem ilk defa böyle bir yönetim var. O zaman sizde kıymetini bilip gerekeni yapmalısınız” dedi.
“ARTIK KAHRAMANMARAŞ’IN TERTEMİZ BİR İMAJI VAR!”
Ceyhan, daha önceki yöneticilerin Kahramanmaraşspor’a kötü bir imaj olgusu oluşturduğunu herkes biliyor, bu imajı da bir yılda biz temizledik ve şuan tertemiz bir Kahramanmaraşspor var diyerek, “Daha önceki yönetimler Kahramanmaraşspor üzerinden birçok usulsüzlük veya bir takım çevrelerde olumsuz bir yapı oluşturmuş olabilir. Biz sırf Kahramanmaraş sevdalısı olarak Kahramanmaraş’ın markasına sahip çıkmak istedik. Bu sorumluluğumuzun bilincinde olarak hareket ettik ve Kahramanmaraşspor’u geçen yıl devralarak, bu sorumluluğu üstlendik. Bu yolda çok büyük sıkıntıların yaşanacağını biliyorduk. Ancak bu mesele Kahramanmaraş’ın meselesi ve bu kötü imajı temizlemek istedik. Görevi devraldığımız günden bu yana birçok problemle karşılaştık, bunların içinde hiç beklemediğimiz sorunlarda oldu. Maliye, SGK, çekler, senetler gibi birçok alacaklar peşine peşine geldi. Sadece bu konularla kalmadık sportif başarı için de mücadele ederken, borçlar yüzünden mahkemelerle uğraştık. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte bu işlerin üstesinden gelebilmek için Kahramanmaraşspor’u şanına yakışır, eski günlerine geri döndürmek için Kan içtik, kızılcık şerbeti dedik. Her türlü zorluğa göğüs gedik. Ben Kahramanmaraşlı bir insanım ve Kahramanmaraş’ın markasına sahip çıkmalıyım diyerek sorumluluğumuzu bildik. Çok şükür o kadar sıkıntı çekmemize rağmen Kahramanmaraşspor kulübü olarak hem yeşil sahada, hem de dış sahada prestiji için mücadele ettik ve tekrar o prestiji kazanmanın gurunu yaşıyoruz. Elbette çok küçük sıkıntılar kaldı bunlardı ilerleyen günlerde tamamen bitireceğiz” diye konuştu.
“TEK BAŞINA BU YÜK TAŞINMAZ”
Geçen yıl her şeye rağmen öncelikle biz elimizden geleni yapalım, bu takımı ayağa kaldıralım daha sonra da elbette birileri bizim bu mücadelemizi görüp bize destek ve sahip çıkacaktır diyerek hareket ettiklerini söyleyen Ceyhan, “Biz bunları yaparken, biz Kahramanmaraş için mücadele ederken, ne yazık ki kimsede bizi arayım, en azından bir hal hatır soran olmadı. Aksine bizim için arkamızdan çok şey konuştular. Ben bu konuşulanları Allah’a havale ediyorum ve bizim vicdanımızda, yüreğimizde, düşüncemizde, fikrimizde çok şükür çok temizdir. Ki Rabbim bize bir şekilde yardım ediyor, bunları gördük. Bizim için o kadar olumsuz şeyler konuştular ama biz dediğimiz gibi sustuk ve işimize baktık. Geçtiğimiz sezon. Kan içtik, kızılcık şerbeti dedik. Tek başına bu yük taşınmaz. Geçen sezon tek başına takımı ayakta tuttuk. Artık destek gelmeli. Belediyeler Kahramanmaraşspor'dan kaçmamalı. Artık sesimizin tonunu yükselterek devam edeceğiz. 7-8 tane sağlam dış transfer yaparsak hedefe giden bir takım oluruz. Bu bir yarış ve bu şehrin dinamikleri bu konuda yanımızda olmalı. Başka alanlara büyük paralar verip Kahramanmaraşspor'u görmezden gelenlere artık gereken tepkimizi göstereceğiz. Bana her yıl 50 kişi arıyordu bu sene hiç bizi arayıp para diye taciz etmediler dediler. Madem ilk defa böyle bir yönetim var. O zaman sizde kıymetini bilip gerekeni yapmalısınız. Öyle Biz ne yapıyorsak Kahramanmaraş için yapıyoruz demekle olmuyor” ifadelerini kullandı.



YORUMLAR