Bursalılar Türküye Doyacak

Bursalılar Türküye Doyacak

Bursalılar 26 Nisan’da türküye doyacak. Altınşehir Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Tülin Çiçek, dernek olarak düzenleyecekleri bahar etkinliğiyle Bursalılara eşsiz bir Türk Halk Müziği konseri vereceklerini söyledi ve tüm sanatseverleri konsere davet etti.

19 Nisan 2024 - 00:15

Haber: Narin DEMİRCİ

Altınşehir Kültür ve Sanat Derneği olarak düzenledikleri Türk Halk Müziği konserleriyle hem sanata hem de türküseverlerin ruh dünyasına hizmet ettiklerini kaydeden Dernek Başkanı Tülin Çiçek, “Zaten derneği kurma amacımız da buydu. Sanata ve gönül dünyasına destek vermek ve hizmet etmek. O yüzden misyonumuzu icra ediyoruz” dedi.

26 Nisan’da düzenleyecekleri konserle yine güzel bir işe imza atacaklarının altını çizen Çiçek, “Her organizasyonumuz sanatseverlerle daha da güzelleşiyor. O yüzden bu türkü şölenine sanata gönül vermiş herkesi davet ediyorum. Konser öncesinde Murat Tohumat yönetiminde Halk Oyunları gösterimiz de olacak” diye konuştu.

Sabahattin Çiçek’in şefliğini üstleneceği Türk Halk Müziği konseri Basın Kültür Sarayı, Uğur Mumcu Salonu’nda saat 20.00’da gerçekleşecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
Kahramanmaraş’ta işyeri hırsızı tutuklandı
Kahramanmaraş’ta işyeri hırsızı tutuklandı