Büyükçamurlu gurup yolu asfaltlanıyor
Reklam

Büyükçamurlu gurup yolu asfaltlanıyor

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikte, Büyükçamurlu ve Küçükçamurlu mahalleleri ile mezralarının gurup yolunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafında yapılan sathi kaplama asfalt çalışmasını inceledi.

01 Ekim 2019 - 01:11

Çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkililerinden bilgiler alan Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, “Büyükşehir belediyemiz ile birlikte halkımıza seçimlerde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Kazandere ve Kaleboynu gurup yolunda eksik kalan bölüm ile alt yapısı hazırlanan Soğukpınar mahallesinin yolunun yapım çalışmalarının da planlandığını belirten Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti: “İlçemize bağlı Büyükçamurlu Küçükçamurlu ve Kutu mezralarının gurup yolundayız. Büyükşehir belediye başkanlığımız tarafından yaptırılmakta olan sathi kaplama yol yapımında incelemelerde bulunduk. Bu gurup yoluna Meyremçil bağlantısına kadar devam edeceğiz inşallah. Bundan yaklaşık iki hafta önce Kazandere Kaleboynu gurup yolunda çalışmalarımız devam etmekteydi o yolda kalan sekiz kilometrelik kısma yine ayrıca devam edilecek. Hava şartlarının uygun olması durumunda sathi kaplama çalışmalarımız bu bahsettiğimiz yollarda hatta temel malzemesi, alt yapısı hazırlanan Soğukpınar mahallemizin yolunu yapmayı da planladık. Büyükşehrimizin bu konudaki gayretli çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak kaydıyla tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. İlçemizde gerek büyükşehir, gerekse ilçe belediyemiz olmak kaydıyla son surat çalışmaktayız ve halkımıza seçimlerde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. İlçe belediyesi olarak Göksun merkezde ciddi manada BSK çalışmalarımız devam etmekte. Bunun yanı sıra yine park bahçe çalışmalarımız, kilit parke çalışmalarımız ve stabilize çalışmalarımız devam ediyor. Bizim bu hizmetleri yapmamıza vesile olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak kaydıyla tüm milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza teşekkürlerimi buradan arz ediyorum. Halkımıza da hayırlı olmasını temenni ediyor saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...