Büyükşehir’den “Okullar Kütüphanede” Uygulaması
Reklam

Büyükşehir’den “Okullar Kütüphanede” Uygulaması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başlattığı yeni bir uygulama ile kendi bünyesinde hizmet veren kütüphaneleri öğrencilere tanıtıyor.

17 Ocak 2019 - 02:54

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulamada özellikle okullarda 1. Sınıf öğrencileri kütüphanelere götürülerek kütüphanelerin çalışma esasları ve bölümleri tek tek tanıtılıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren: “"Okullar Kütüphanede" kapsamında bugün de 1. Sınıf öğrencilerimiz Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi çocuk bölümümüzü ziyaret ettiler. Eğitim içerikli animasyon slayt izletilerek görseller ile masal dinletisi yapıldı. Eğitici boyamalardan sonra çocuklarımıza çeşitli ikramlarımız oldu. Ziyaretçilerimiz 1. sınıf öğrencileri olması münasebetiyle okumaya biraz daha fazla vakit ayırarak çeşitli okuma kitaplarından öğrencilerimiz faydalandırdık.  " Okullar kütüphanede" kapsamında okullarımızdan kütüphanelerimizi ziyarete gelmek isteyen sınıflarımızı kütüphanelerimize getirerek burada etkinliklerimizi yapıyoruz haftada bir veya iki sınıfın ziyaret etmesinin yanı sıra yaptığımız bu etkinlikte kütüphaneler haftasıyla ve belirli gün ve haftalarda daha yoğun programlar yapılmaktadır” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...