Büyükşehir’den toplu taşımaya dezenfekte uygulaması
Reklam

Büyükşehir’den toplu taşımaya dezenfekte uygulaması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde toplu taşıma araçlarında başlattığı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

13 Mart 2020 - 02:52

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında başlattığı ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları kapsamında özel halk otobüslerinin yanı sıra Kahramanmaraş Otogarı’nda da ilaçlama çalışmalarına başladı.

Şehir genelinde toplu taşımada vatandaşların kullandığı belediye otobüslerinin ilaçlanmasının ardından özel halk otobüslerinde de ilaçlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri Özel Halk Otobüslerinin toplu olarak bulunduğu Arasa Otopark üzerinde otobüslerde ve Kahramanmaraş Otogarı’nda ilaçlama ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Uygulamadan Memnunuz

Kahramanmaraş Otogarında yapılan ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını kaydeden firma yetkilisi Bekir Tekinşen: “Büyükşehir Belediyemiz gerek otogar içerisinde gerekse şehirlerarası yolcu taşıması yapan otobüslerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başladı. Bu uygulamadan oldukça memnunuz. Herhangi bir salgın hastalığa meydan vermeden böyle bir uygulama yapmasından dolayı otogar esnafları olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Endişeye Gerek Yok

Kahramanmaraş Otogarında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına dikkat çeken firma yetkilisi Alican Kayabaşı ise açıklamasında: “Sağolsun Büyükşehir Belediyemizin ekipleri gerek otogar içerisinde gerekse otobüs ve minibüslerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyorlar. Halkımızın bu konuda bir endişe duymasına gerek yok. Yolcularımıza ve tüm insanlarımıza sesleniyorum. Ülkemizde ve şehrimizde gerekli önlem ve tedbirler alınmaktadır. Endişe edilecek bir durum yoktur. Ayrıca firma olarak bizler de üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmekteyiz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x