Büyükşehir Ekipleri Kar Nöbetinde

Büyükşehir Ekipleri Kar Nöbetinde

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir genelinde beklenen kar yağışına yönelik vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için merkezi arterlerde konumlandı.

22 Ocak 2022 - 03:27

Kahramanmaraş’ta beklenen yoğun kar yağışına karşı Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 210 iş makinesi ve 400'ün üzerinde personel, şehir geneli ana arter, cadde ve bulvarlarda konumlandırıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, hafta içine kadar sürmesi beklenen yoğun kar yağışına hazır. Yoğun kullanılan arterlerden Şekerdere, Ramada, Kültür Sitesi, Alparslan Türkeş Bulvarı başta olmak üzere toplamda 32 noktada konumlandırılan ekipler; ulaşımın açık tutulması için nöbetlerini sürdürüyor. Kent genelinde toplamda 210 iş makinesinin aktif görev yaptığı kış şartlarıyla mücadele uygulamalarında, 400'ün üzerinde personel de mesai mefhumu olmaksızın çalışma gerçekleştiriyor.

Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Şehrimizde beklenen yoğun kar yağışına tüm araç ve personellerimizle hazırız. Ulaşımın kesintisiz sağlanması, trafikte aksamaların meydana gelmemesi, yaya ve araçlarımızın güvenle yolculuk yapabilmeleri için 11 ilçemizin tümünde aralıksız çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü