Büyükşehir: “Ekmek üretim ve satışımız devam ediyor”
Reklam

Büyükşehir: “Ekmek üretim ve satışımız devam ediyor”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağı nedeniyle Halk Ekmek Fabrikası’nda üretimi ve büfelerde ekmek satışının gün boyunca devam ettiğini duyuruldu.

12 Nisan 2020 - 02:09

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek Fabrikası’nda ekmek üretimi devam ederken, vatandaşların mağdur olmaması için büfelerde ekmek satışının devam ettiği belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada: “Koronavirüs salgını sebebiyle 48 saat sokağa çıkma yasağında hemşerilerimizin mağdur olmaması için ilimizdeki tüm fırınlarda ve Halk Ekmek Fabrikamızda üretimimiz ve ekmek büfelerimizde satışlarımız devam ediyor. Halkımızın 11 Nisan Pazar günü 77 noktada hizmet veren ekmek büfelerimizden saat 06.00 ila 18.00 saatleri arasında ekmek ihtiyaçlarını karşılayabilirler” denilerek bilgi verildi.

Açıklamada Serintepe Mahallesi, Karacaoğlan Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, Necip Fazıl Mahallesi, Doğukent Mahallesi, Karacasu Ferhuş Mahallesi, Malik Ejder Mahallesi, Sümer Mahallesi, Onikişubat Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde de birer büfenin bugün saat 20.00’ye kadar hizmet vermekte olduğu belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...