Çağlayancerit’te yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor

Çağlayancerit'te yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor

Çağlayancerit Belediyesi, Boylu Mahallesi Yassı Pınar Mevkiinde ve Şehit Orhan Sürmen Anadolu İmam Hatip Lisesi yolunda asfalt yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

06 Ekim 2020 - 04:03

Daha yaşanabilir bir Çağlayancerit için 7/24 çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun: “İlçe genelinde aciliyet gerektiren noktalarda asfalt yapım çalışmalarımız devam ediyor. Boylu Mahallesi Yassı Pınar Mevkiinde satıh asfalt çalışması için filler serim işi Büyükşehir Belediyemiz ve Çağlayancerit Belediyemiz işbirliğince tam gaz çalışmalar sürüyor. İlçemiz için gece gündüz gayret gösteren ilçe başkanlarıma, belediye meclis üyelerime ve muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Şehit Orhan Sürmen Anadolu İmam Hatip Lisesi yolunu sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Çağlayancerit Belediyesi iş birliğince ilçemiz genelinde eksik olan Asfalt yol yapım çalışmasını ivedilikle sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu olan pırıl pırıl gençlerimizi daha rahat ulaşım sağlamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemize ayrı bir hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Hayrettin Güngör ve ekibine ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x