Çalışanların en gözde yemeği pide

Çalışanların en gözde yemeği pide

Kahramanmaraş’ta öğle mesaisine çıkan çalışanların hem ekonomik hem de pratik olması açısından pideleri tercih ettiği belirlendi. Solakoğlu Lahmacun ve Pide Salonu Sahibi Salih Solak öğle vakti restoranlarının dolduğunu ve çoğunluğunun ise pide siparişi verdiğini söyledi.

22 Eylül 2017 - 01:28

Kahramanmaraş’ta çalışanların genellikle vazgeçilmez yemeği kuşbaşılı, kaşarlı ve kıymalı pide olarak dikkat çekti. Sabah saatlerinde kahvaltısız bir şekilde işe gelen özel sektör veya kamu kurum çalışanları öğle mesaisinin başlamasıyla soluğu pidecilerde almaya başladı.

Hafta içi her gün öğle saatlerinde doluluk oranının üst seviyeye ulaştığı Solakoğlu Lahmacun ve Pide Salonunda en çok sipariş edilen yemek ise pratikliği, ekonomik oluşu ve doyurucu olmak özelliğiyle pide oldu.

Çalışanların öğle mesaisinde restoranlarının yoğun bir şekilde hizmet verdiğini belirten Solakoğlu Lahmacun ve Pide Salonu sahibi Salih Solak; “genellikle memur müşterilerimiz çoğunlukta. Öğle arasında gelip kıymalı, kuşbaşılı ve kaşarlı pide siparişi veriyorlar. Bazıları ise yine pratikliği açısından lahmacun siparişi veriyor.

Pidelerin içini kendi ellerimizle hazırlıyoruz, kasaplardan özel et getiriyoruz, içinin sebzesini özel olarak hazırlıyoruz. Müşterilerimize sunuyoruz. Biz evlere ve işyerlerine de sipariş yapıyoruz. İşyerlerinden çıkamayan vatandaşlarımız ise alo sipariş hattına siparişlerini bildiriyorlar. Çeşitlerimiz çok olmasına rağmen en çok aldığımız sipariş yine pide ve lahmacun üzerine” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x