Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız
Reklam

Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız

Bölgesine kazandırdığı mega projelerin yanı sıra vatandaşın istek ve talebine yönelik de anket çalışması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, oluşturduğu özel ekiple ev ev gezmeye başladı. Belediye Başkanı Necati Okay, bu çalışma kapsamında “Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

16 Aralık 2017 - 02:37

Bayan personellerden oluşan özel ekip, Dulkadiroğlu ilçesi sınırlarındaki mahallelerde gezerek belediyecilik çalışmaları hakkında vatandaşı bilgilendirdi. Vatandaşın talebi ve isteğini de dinleyen ekipler, bu istek ve talepleri form haline getirerek yetkililere sundu.
Konu hakkında açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu çalışmayla Dulkadiroğlu’nda çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamayı hedeflediklerini kaydetti. Şuana kadar yapılan çalışmalarda ortaya çıkan tablonun sevindirici olduğunu kaydeden Başkan Okay, bu çalışmaların sonunda vatandaşın istek ve taleplerinin yerine getirileceğini söyledi.
Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgemize kazandırdığımız ve planladığımız hizmetleri çeşitli kanallardan kamuoyuna duyuruyoruz. Ancak özellikle ev hanımlarımızın bu hizmetlerimizden daha net haberdar olması adına özel bir ekip oluşturduk. Bu ekibimiz her gün bir mahallemizde her kapıyı çalarak vatandaşlarımızla görüşmeler yapıyor. Bayanlardan oluşan ekibimiz hizmetlerimizin yer aldığı broşür ve ilan çalışmalarını vatandaşlarımıza dağıtıyor. Ayrıca birinci ağızdan yapmış olduğumuz çalışmaları vatandaşlarımıza iletiyorlar. Bu çalışmayı önemsiyoruz. Ekiplerimiz tüm mahallelerimizde bu uygulamayı yapacaklar. Vatandaşlarımızdan bu noktada olumlu geri dönüşler elde ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini değerlendirerek çalışma yapacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x