Cemal Tanrıverdi, Aday Adaylığı başvurusunda bulundu

Cemal Tanrıverdi, Aday Adaylığı başvurusunda bulundu

Kahramanmaraş’ta uzun yıllar aktif siyasette başarı ile memleketine hizmet eden Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Yüksek Mimar Cemal Tanrıverdi görevinden istifa ederek Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

01 Mayıs 2018 - 04:43

Mütevazi yaşamı ve halka olan yakınlığı ile tanınan Tanrıverdi Milletvekilliği aday adaylığı müracaatında bulundu. Toplantı salonunda kısa da bir konuşma yapan Tanrıverdi; “Eğitim, öğretim, serbest meslek, taahhüt, imalat, idarecilik, spor, siyaset başta olmak üzere bir çok alanda görev yapmış ve masanın dört bir tarafında bulunmuş  olmam dolayısıyla şehrimin, ülkemin, hemşerilerimin ve tüm yurttaşlarımızın sorunlarını ziyadesiyle biliyorum.

Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef koyduğu 2023 siyasi vizyonuna ulaşmada büyük katkı sağlayacağımdan emin olduğum için “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile vatana, millete, hemşerilerimize hayırlı olması dileğiyle milletimin vekilliğini talep ediyorum. Takdir hemşerilerimizin, parti teşkilatımızın, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız ve şüphesiz Cebab-ı Hakk’ındır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x