Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, KSÜ’yü Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) düzenlenen AFAD koordinasyon toplantısına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ı makamında ziyaret etti.

27 Kasım 2023 - 03:32

Ziyarette, Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen’e Kahramanmaraş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Şahin de eşlik etti.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette KSÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci ve Prof. Dr. Orhan Doğan ile Genel Sekreter Ali Rıza Bekler de yer aldı.

Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, “6 Şubat depremlerinin ardından kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle birçok toplantı yaptık. Bugün de üniversitemizin ev sahipliğinde oldukça verimli geçen koordinasyon toplantısını gerçekleştirdik. Bizleri burada ağırlayan Rektörümüze misafirperverliği için teşekkür ederiz.” dedi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım “Depremin ardından tüm kamu kurum kuruluşlarının bölgeye yönelik çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Bu manada üniversitemizde İçişleri Bakanlığının ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinasyon toplantısı yapıldı. Şehrimizin ve bölgenin bir an evvel eski günlerine dönmesi adına yapılan tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Sayın Bakan Yardımcımız Vedat Gürgen’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.” dedi.

Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen’e Kahramanmaraş’ın el işi örneklerini temsil eden hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı