Ceyhan: “Beşeriz şaşarız ancak vatanı satmayız”
Reklam

Ceyhan: “Beşeriz şaşarız ancak vatanı satmayız”

MHP Milletvekili adayı Fatih Mehmet Ceyhan: “Lütfen vatan meselesine önem verelim. En azından bizler hata yapabiliriz ancak yanlış yapmayız. Beşeriz şaşarız ancak vatanı satmayız.”

03 Haziran 2018 - 16:11

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan ve sayılı günler kalan seçimler öncesinde MHP Milletvekili adayı Fatih Mehmet Ceyhan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, partisi adına seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Gerçekleştirdikleri seçim çalışmalarında vatandaşların gönlünü kazanan Ceyhan, millet için çalışmak istediğini gittiği her yerde dile getirirken, vatandaşlardan ise Cumhur İttifakı adına oy istiyor.

 

‘ANKARA’DA DEĞİL KAHRAMANMARAŞ’TA’

Hem aday adaylığı sürecinde hem de adaylık sürecinde vatandaşlara söz verdiğini hatırlatan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ceyhan, “Gelinen süreçte ben aday adaylığı sürecinde şunu söylemiştim ve listede adımın olup olmadığını bilmiyordum.


Dedim ki; partileri ayırt etmeden çalışmamız gerekiyor. Hangi partiye oy verirsek verelim milletvekili adaylarımız ve belediye başkanı adaylarımız seçim dönemlerinde geliyorlar ve konuşuyorlar. Ama ne zaman mührü alıyorlar o zaman seçilen kişilere ulaşmak imkânsız hale geliyor.


Buradaki vatandaşın derdi ile sıkıntısı ile ilgili seçilen kişilere ulaşmak zor hale geliyor. Bu hangi partide olursa olsun büyük bir problem olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada aynı sıkıntıları yaşayan bir vatandaşım ve zamanında ulaşmak istediğimiz yerlere ulaşamayan insanlarız.


Bu noktada ben aday adaylığı sürecinde dediğim gibi o ulaşılamayan kişiler olmayacağım ve vekil olmam durumunda Ankara’ya gitmeyeceğim” dedi.

 

‘VEKİL MAAŞIMI ALMAYACAĞIM’

24 Haziran seçimlerine az bir zaman kalığını dile getiren Ceyhan, Kahramanmaraş’ta çalışma ofisi kuracağını ve tutmadığı her söz için vatandaşların ofise gelerek bunları hatırlatmalarını ve bunun hesabını kendisinden sormalarını istedi.


Kendisi için en önemli durumun vatandaşlara kulak vermek olduğunu aktaran Fatih Mehmet Ceyhan, şunları dile getirdi: 24 Haziran’a biraz zaman kaldı ve gittiğin her toplantıda söylediğim şeyleri yapmadığım takdirde Kahramanmaraş’ta kuracağım olan çalışma ofisinde dile getireceksiniz.Milletvekili diyor. Peki, ne demek milletvekili?


Vekâlet veren her zaman hak sahibidir. Milletvekili ise milletten aldığı vekâlet ile yola çıkan insandır. Biz eğer vekil olursak sizin vekâletinizi almış olacağız. Bu vekâleti belli bir süre içerisinde sizin adınıza kullanmak üzere bunu doğru yönetemediğimiz zaman bu hakkı almak vatandaşın en doğal hakkıdır.


Bu doğrultuda ben Kahramanmaraş’ta ofis açacağım ve çalışmalarımı burada gerçekleştireceğim. Bizler Ankara’da bulunmamız gereken ve zorunlu çalışmalarımızı Meclis’te yaptıktan sonra hemen Kahramanmaraş’a geri döneceğiz. Ben bu topraklarda, bu mahallelerde yetişmiş bir bireyim. Biz bu toprakları bilen, buraların değerini ve eksiklerini bilen bir bireyim.


Eğer milletvekilliği nasip olursa 25 Haziran gecesi bizler Ankara’ya gidersek ben sadece mecburi görevlerde Ankara’ya gideceğim. Geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Erdoğan listeleri açıklarken tüm vekil adaylarına talimat vermişti ve 3 gün Ankara’daki görevlere katılıp, daha sonra kendi seçim bölgelerinde çalışma talimatı vermiş. Vekiller kendi seçim bölgelerinde olacak ve kendi vatandaşlarının işlerini halledebilmek için o bölgede bulunacak. Seçildikten sonra ben sizi tanımıyorum olayı artık bitti.


Biz burada memleketin siyasetini ve memleketin derdini Ankara’ya taşımak için buradayız. Bir söz daha verdim! Eğer ben vekil olursam vekillik maaşını almayacağım. Peki, bu maaşı ne yapacağız? Burada pozitif ayrımcılık yapacağız. Ülkücü hareket parasal yönden pek de zengin bir hareket olmadı. Her zaman dava hareketi oldu. Maddi sıkıntılar içerisinde bulunan teşkilatlarımız var. Ben aldığım maaşı eşit olarak 12’ye böleceğim ve MHP teşkilatlarına dağıtacağım. Ben sizlerin içinizden geldim ve Ankara’da sizlerin sesi olacağım. Sizlerin orada derdini anlatmak adına âcizane bir tercüman olabilirsem ne mutlu bana.”

 

‘ERDOĞAN’A OYLARINIZI BEKLİYORUZ’

Ülke siyasetinin önemli bir virajdan döndüğünü aktaran Ceyhan, önümüzde gerçekleştirilecek olan seçimlerin vatan ve millet meselesi olduğunu söyleyerek sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Ülke siyaseti ise önemli bir virajdan dönüyor. 24 Haziran’a sayılı günler kaldı ve bu gerçekten vatan millet meselesi. Ülkemizin dirliği ve birliği için büyüklerimiz bir ortaklık yaptı.


Bu ortaklıkta Cumhurbaşkanı adayımız ortak ve bu doğrultuda Recep Tayyip Erdoğan’a oylarınızı istiyoruz, vereceğiz. Şu anda devletimizin beka ve gelecek problemi var. Bu noktada bizler yedi düvele diyoruz ki, bizim birliğimiz ve dirliğimiz tam. Dışarıya biz bu mesajı veriyoruz. İçeriye döndüğümüzde ise, Meclis’te güçlü olan vatansever vekillere ihtiyaç var.


En az 40 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en büyük problemi olan adına Kürt problemi denen ancak adı Kürt problemi olmayan Ermeni problemi olan PKK terör örgütünü temsil eden, askerimize ve polisimize, Türkiye ekonomisine ve canlarımıza kast eden partinin vekilleri mecliste 60 iken, bu vatanın başı ne zaman derde düşse ne zaman sıkıntıya girse her zaman yanında olan MHP’nin vekil sayısı 35 ise bunun sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Lütfen vatan meselesine önem verelim. En azından bizler hata yapabiliriz ancak yanlış yapmayız. Beşeriz şaşarız ancak vatanı satmayız.”



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x